Facilicom PPS- Team inBalans op de filmset

DBFMO/PPS

Afgelopen weekend heeft het facilitaire team inBalans de filmset van 'De Vuurlinie' gefaciliteerd. De film gaat over het leven van Marco Kroon. Tijdens de laatste twee draaidagen werden scènes opgenomen waarin Kroon zich moet verantwoorden voor de rechter. De cast bestaat uit onder andere Waldemar Torenstra (Marco Kroon), Angela Schijf (officier van justitie), Jeroen Spitzbergen (advocaat Geert-Jan Knoops) en Pierre Bokma (legercommandant).

Waar we normaal opgesteld staan om de gebruikers van Gerechtsgebouw Breda (het Openbaar Ministerie, Raad voor de Kinderbescherming en de Rechtbank) te faciliteren heeft InBalans deze dagen de beveiliging en catering verzorgd. 

Mariëlle Berkelaar, Coördinator soft services zegt: 'Bijzonder en leuk om mee te maken! We hebben 2 dagen opnames gehad en voor 110 man het eten en drinken voor de hele dag verzorgd. Ook voor beide dagen van 13 uur hebben wij de beveiliging geregeld."

Filmset in het Gerechtsgebouw Breda
Filmset in Gerechtsgebouw Breda

De productiemaatschappij was erg content met onze dienstverlening die wij in samenwerking met onze partner De Rechtbank Breda hebben verzorgd. Meer weten over wat Facilicom PPS bij de Rechtbank Breda exact doet of bijvoorbeeld bij Rijkskazerne De Knoop, kijk dan eens hier!