En de Gom Uitblinker kwartaal 4-2020 is…Luciano Scheffer!

Tijd voor pauze dacht Luciano Scheffer, die aan het werk was bij Hogeschool Rotterdam. Terwijl hij dit net bij zijn collega wilde voorstellen, ziet hij Peter Hoeijmans en Michel Vermaat aan komen lopen. Met taart en bloemen?

Peter Hoeijmans, business unit directeur Gom Specialistische Reiniging; ‘Luciano was compleet verrast. Hij had zijn titel Gom Uitblinker van kwartaal 4-2020 zeker niet verwacht. Hij stond al samen met 2 andere top-collega’s in de finale van de Golden Service Awards afgelopen december. Daardoor had hij niet verwacht dat de Gom Uitblinker ook zijn kant op zou vallen. Maar de jury was unaniem in hun oordeel.’
 
Luciano is terecht winnaar geworden; met zijn ambitie is hij een voorbeeld voor de rest van zijn collega’s. En niet alleen vanwege zijn werk, maar ook voor alles eromheen. Zorgt er altijd voor dat zijn bus en spullen tiptop in orde zijn. De manier waarop hij omgaat met zijn opdrachtgevers zorgt er mede voor dat zij tevreden zijn. Ze zijn blij met de manier waarop Luciano communiceert en de gewenste kwaliteit levert. Daarom laat coördinator Glas- en Gevel Rotterdam Michel Vermaat met een gerust hart een grote klant als Hogeschool Rotterdam over aan Luciano.

Vanwege corona is het een bescheiden feestje geworden. Maar dat mocht de pret niet drukken en het stukje gebak smaakte het viertal prima.