De helden van Gom in het zonnetje!

Een geslaagde editie van ‘De Dag van de Schoonmaker’ 2024 

Onze schoonmaakmedewerkers zijn onze helden. Niet zomaar helden, maar echte Gom-helden. Dag in, dag uit zorgen zij met hun collega’s voor een schone omgeving bij onze opdrachtgevers. En daarom zetten wij hen vandaag - op De Dag van de Schoonmaker - in het zonnetje! 

De dag van de schoonmaker 2024 - Gom helden

 

 

Niets is leuker dan de waardering en bedankjes persoonlijk uit te spreken naar onze Gom-helden. Daarom zijn niet alleen de direct leidinggevenden, maar ook de verschillende directieleden en andere collega’s door het hele land getrokken om velen van de 8.000 Gom collega’s te bedanken. Dat dat gewaardeerd werd én geslaagd was, dat zie je wel aan de foto-impressie hieronder! 

Foto-impressie 'Dag van de schoonmaker 2024'

ddvds 2024
ddvds 2024 cadeau
ddvds 2024 schiphol
ddvds 2024 feest
ddvds taart
ddvds 2024 kleentec
ddvds 2024 gsr

In de spotlights 

Schoonmaakmedewerkers verdienen respect, aandacht en waardering; zij zijn het immers die de branche maken. De Dag van de Schoonmaker is een prachtig initiatief dat 9 jaar geleden is opgepakt door de schoonmaakbranche en dat Gom uiteraard ondersteunt. Dit jaar doen meer dan 200 bedrijven mee mee om van deze bijzondere dag een succes te maken. Met elkaar zetten wij meer dan 200.000 (specialistische) schoonmaakmedewerkers in de spotlights.