De eerste Gom Uitblinker is bekend!

Gom heeft een paar maanden geleden een nieuwe verkiezing in het leven geroepen: de Gom Uitblinker Verkiezing. Deze verkiezing bestaat naast de jaarlijks terugkerende verkiezingen Medewerker en Team van het Jaar, waar opdrachtgevers de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker Verkiezing gaat het juist om de collega’s die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen die een echte Ambassadeur voor Gom is.

Gisterochtend is Arief Surjbali tijdens zijn werk bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam verrast door een groepje collega’s, waaronder business unit directeur a.i. van Gom Hospitality, Brenda Westerveld en rayonmanager Maarten van Driel. Ook waren diverse medewerkers van de Van Nelle Fabriek, waaronder onze contactpersoon, Fiona Eiting aanwezig.

 

Arief was naar de koffiecorner gelokt; hij dacht dat hij een gesprek had met zijn leidinggevende Hilda Grosjean, maar tot zijn grote verrassing bleek hij de eerste Gom Uitblinker te zijn!

 

Na een toespraakje van Brenda en Maarten kreeg onze Uitblinker een mooie prijs overhandigd: waardenbonnen van Landal Greenpark zodat hij met zijn gezin een heerlijke midweek of weekend weg kan naar een park naar keuze. Natuurlijk was er daarna nog even tijd voor taart en koffie. Een mooi moment voor Arief om het even te laten bezinken en bij te komen van de verrassing!

Wie is Arief?

Arief is handyman voor Gom Hospitality en werkt met name van de Van Nelle Fabriek en Diergaarde Blijdorp. Maar hij heeft inmiddels ook extra opdrachten bij Concert- en Congrescentrum De Doelen, het Nhow Hotel, Pathé, NH Capelle, Novotel City Centre en het World Forum uitgevoerd. Arief is zeer flexibel, staat altijd kaar voor iedereen en ligt zeer goed bij de klanten door zijn eeuwige glimlach maar ook door zijn kennis van zaken en goede uitvoer van opdrachten. Een echte Uitblinker dus!

Uitblinker Arief aan het werk als handyman op schoonmaakapparaat

Arief aan het werk als handyman

UItblinker Arief met opdrachtgevers van Nelle

Opdrachtgever Van Nelle Fabriek ook trots op Arief