Dag van de Schoonmaker 2020; een bijzondere editie

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar is het vandaag, 15 juni, de Dag van de Schoonmaker. Een dag waar wij graag even bij stilstaan. Want wat zijn wij trots op al onze schoonmaakmedewerkers, die nu -vaak onzichtbaar- misschien wel een van de belangrijkste beroepen in ons land hebben. De Dag van de Schoonmaker is dan ook hét uitgelezen moment om hen in het welverdiende zonnetje te zetten.

Sinds het begin van de coronacrisis weet heel Nederland hoe belangrijk schoon is. Schoon draagt bij aan het redden van levens en zorgt ervoor dat het virus zich niet verspreidt. Met name de afgelopen periode heeft ook veel flexibiliteit van onze medewerkers gevraagd en we zijn trots hoe zij met de situatie zijn omgegaan en hoe zij zich hebben weten aan te passen.
 
Logisch dat wij deze speciale dag niet zomaar voorbij hebben laten gaan. Rekening houdend met de hygiëne- en 1,5-meterregels zijn alle leidinggevenden vandaag bij zoveel mogelijk van de bijna 10.000 uitvoerende medewerkers van Gom, Kleentec, Degenaar Gevelonderhoud en Directschoon langs geweest om persoonlijk een attentie te overhandigen om onze waardering uit te spreken.
 
Ook diverse opdrachtgevers doen hieraan mee, door onze medewerkers die dag een extra complimentje te geven, een bos bloemen of zelfs een high tea aan te bieden. Al met al een bijzondere editie.
 
Hieronder een impressie van deze mooie dag: