BRL 9500 certificering voor Breijer Schilders

Onder de naam van Facilicom Solutions heeft Breijer Schilders op 18 december 2019 het BRL 9500 certificaat deel 00, 01 en 02 mogen ontvangen. Breijer Schilders is daarmee toegevoegd aan de bestaande certificaathouders Breijer Loodgieters en Breijer Ventilatietechniek. Een mooi resultaat na een intensieve externe audit door test- en certificeringsbedrijf Dekra en een zorgvuldige interne audit.

BRL 9500 certificering

De BRL 9500 certificering heeft betrekking op adviesdiensten op het gebied van de energieprestatie van gebouwen. BRL 9500-00 is daarbij het algemene deel met eisen die voor alle adviezen van energieprestatie gelden. BRL 9500-01 en BRL 9500-02 beschrijven respectievelijk de aanvullende eisen voor de energie-index van bestaande woningen en de eisen voor het opstellen van een maatwerk adviesrapport van bestaande woningen.

Hiermee voldoet Breijer Schilders aan de eisen om volgens wettelijke normen en de geldende richtlijnen bestaande woningen op te nemen, de energie-index te bepalen en vast te leggen in een energie-indexrapport, een maatwerkadvies op te stellen en de energie-index af te melden in de landelijke database van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Ook geïnteresseerd in adviesdiensten op het gebied van de energieprestatie van uw gebouw?

Neem contact op - met Breijer