650 gasten vieren jubilarissenfeest bij Facilicom Group

Facilicom Group fêteerde maandag 25 november in het Beatrix Theater in Utrecht ruim 650 gasten tijdens de jubilarissenavond. Dit jaar zijn 483 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 69 personen 25 jaar en maar liefst 25 vieren een 40-jarige jubileum. Zoals elk jaar worden alle jubilarissen tijdens deze jubilarissenavond bedankt voor hun jarenlange inzet voor de organisatie.

Facilicom voert al jaren een actief en duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daarmee zorgt Facilicom dat medewerkers gezond, fit en met plezier naar het werk gaan tot de pensioengerechtigde leeftijd. De balans tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden, én motivatie en betrokkenheid staan centraal.

Sinds vorig jaar zet Facilicom Group volop in op het thema werkgeluk. ‘Dat mag zich vertalen in de lange dienstverbanden die wij bij Facilicom Group kennen. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de club. Dat is, zeker in de deze tijd een waardevol goed’, vertelt Geert van de Laar. ‘Op die manier houdt Facilicom waardevolle kennis en ervaringen in huis en dat zorgt voor continuïteit bij onze opdrachtgevers. Zeker in een tijd van arbeidskrapte een win-win situatie’.