Business games

Het aanleren van vaardigheden gaat sneller als het in simulatievorm gebeurt. Om die reden is gamification tegenwoordig onderdeel van veel trainingen. Ook Facilicom Solutions maakt gebruik van businessgames voor uiteenlopende toepassingen. In die games gaat ‘leren’ en ‘ervaren’ gelijk op. Die combinatie verhoogt het leereffect. Of, in Cruyff-terminologie, ‘je gaat het pas zien als je het door hebt’.

Optimaal effect van gamification staat of valt bij professionele trainers. Die heeft Facilicom Solutions. Professionals die je medewerkers trainen en begeleiden op verschillende gebieden:

  • samenwerken (als een team)
  • het maken van een (strategische) visie
  • het trainen van beleving, gastvrijheid en klanttevredenheid

Neem contact met ons op  Meer weten over de Business games?

Infographic van raket die wordt gelanceerd.

Ga skyhigh met de Rocket Game

Je medewerkers meer commercieel besef bijbrengen? Hen optimaal laten samenwerken? Of hen meer handvatten geven om hun rol in je organisatie te verbeteren? Doe het met een game. Facilicom Solutions ontwikkelde daarvoor de Rocket Game. Het is een innovatieve businessgame die het runnen van een bedrijf signaleert. Compleet met alles wat daarbij hoort. Bekijk hier de flyer

Foto van Justin Clausing

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Stuur een mail naar Justin Clausing