Kernwaarden

Kernwaarden van Facilicom Solutions

Ondernemen doen we bij Facilicom Solutions met het oog op de toekomst, dat wil zeggen: Duurzaam en Altijd mensgericht. Die twee waarden zijn diep in onze bedrijfscultuur verankerd. Logisch eigenlijk, want het raakt de kern van het mensenbedrijf dat wij zijn. Er zijn nóg twee belangrijke waarden die we koesteren: Samen en Vernieuwend.

Samen

De bedrijven die Facilicom vormen voelen zich onderling sterk verbonden. Daar zetten we actief op in. Stimuleren dat we van elkaar leren levert een belangrijke bijdrage aan het resultaat voor onze opdrachtgevers. Te meer omdat markten waarin we opereren zich doorgaans vlak naast elkaar bevinden. Door slim dwarsverbanden te leggen werken we samen aan meerwaarde.

Vernieuwend

Open staan voor vernieuwing inspireert ons om vraagstukken die we tegenkomen net even anders aan te pakken. We willen daarom vooroplopen met het introduceren van nieuwe diensten, technieken en concepten. Facilicom heeft hierbij de doelstelling om de motor voor succesvolle initiatieven in de divisies te zijn. Om nieuwe initiatieven verder te brengen stellen we middelen ter beschikking. Eenmaal de pioniersfase voorbij krijgt zo’n initiatief een plek in het portfolio.

Duurzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen verplicht nummer. Toekomstgericht als we zijn wil Facilicom zich zowel sociaal als duurzaam ontwikkelen. Circulariteit en ‘pay per use’ zijn mooie voorbeelden waarmee we samen met onze divisies al volop ervaring opdoen. Ook nemen we verantwoordelijkheid om inclusiviteit en diversiteit in onze bedrijven te versnellen. Iedereen een kans geven, dat vinden we eigenlijk heel normaal.

Altijd mensgericht

Als organisatie behoort Facilicom tot de top-25 grootste werkgevers in Nederland. De verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken, nemen we bijzonder serieus. Een baan is zoveel meer dan werk. Het brengt mensen waardering, zelfvertrouwen en mogelijkheden om te groeien. Wij zorgen als mensenbedrijf goed voor onze eigen mensen. Zo stellen we hen in staat om via onze dienstverlening ook andere mensen de beste kwaliteit te bieden.