Whitepaper 'Hybride werken'

De werkplek wordt steeds flexibeler. We werken thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Dit geldt zeker voor kenniswerkers en biedt directe voordelen voor de werkgever als werknemer. Als werkgever heb je de zorgplicht om waar en wanneer je medewerkers werken deze goed te faciliteren. Maar wat houdt die zorgplicht in? En hoe richt je als organisatie deze nieuwe vorm van hybride werken professioneel in? Wat zijn de fiscale (rand)voorwaarden en welke winsten zijn er te behalen. Lees ook hier meer over hybride werken.

In deze whitepaper neemt Martijn de Groot programmamanager Hybride werken van Facilicom je hier, stap voor stap, in mee. Alain Camonier van Pallas Advocaten gaat in op de wereld van fiscaliteit en arbeidsrecht. En ook een praktijkcase van Vodafone/Ziggo komt met een interview met Thomas Mulder Executive HR director, aan bod.

Vraag nu de whitepaper aan

Graag delen wij whitepaper 'Hybride werken winst voor bedrijf en werknemer' met jou. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en wij sturen het whitepaper direct naar je toe. Wees voorbereid op het nieuwe fenomeen: 'Hybride werken'. 

Screenshot van het webinar waar Pernille La Lau en Martijn de Groot met elkaar praten

Wil je Hybride gaan werken? Hiermee de kosten besparen, én de productiviteit van je werknemers verhogen? Maar ook het werkgeluk verbeteren binnen een vitaal werkklimaat? Bekijk dan het webinar terug.