Webinar: 'Hybride werken: winst voor werkgever en werknemer!'

Leuk dat je interesse hebt in ons webinar! Het webinar 'Hybride werken: winst voor wekgever en werknemer' heeft op 22 juni plaatsgevonden. Benieuwd wat we tijdens het webinar hebben besproken?  

De werkplek wordt steeds flexibeler. We werken thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Dit geldt zeker voor kenniswerkers en biedt directe voordelen voor de werkgever als werknemer. Maar hoe faciliteer je je werkwerkers op deze verschillende (werk)locaties? Hoe behoud je een gezond werkklimaat en veiligheid binnen het digitaal (samen)werken? En hoe houd je goede technische en emotionele connectie en blijf je onderling in verbinding? Wat vraagt zo’n hybride werkvorm van je organisatie en hoe beheer je deze professioneel? Wat kost het en wat levert het op? En hoe richt je dat fysiek en organisatorisch in? Ontdek ook hier meer over hybride werken.

Pernille La Lau ging tijdens het webinar 'Hybride werken: winst voor werkgever en werknemer' op zoek naar de antwoorden en schakelde hulp in van Martijn de Groot (Facilicom), Alain Camonier (Pallas Advocaten) en Thomas Mulder (Executive HR Director).

Webinar terugkijken

Was je niet in de gelegenheid om het webinar live mee te kijken? Geen probleem. Vul het formulier rechts in en ontvang een bevestigingsmail met een terugkijklink naar het webinar.

Man zit achter zijn laptop te werken

De werkplek wordt steeds flexibeler. We werken thuis, op kantoor of zelfs onderweg. Dit geldt zeker voor kenniswerkers en biedt directe voordelen voor de werkgever als werknemer. Wat deze voordelen inhouden? Download onze whitepaper!