Hybride werken

Steeds meer organisaties stellen hun medewerkers in staat om hybride te werken. Ze maken zelf de keuze in de locatie waar ze graag werken. Niet langer is het ‘de zaak’ die bepaalt waar een medewerker zijn of haar werk doet. Leidend zijn heel andere factoren: het type werk, het doel van de activiteit, de interactie met collega’s of anderen, efficiënte communicatie en de persoonlijke voorkeuren van medewerkers en klanten. Vloeiend de transitie naar zo’n werkomgeving maken? Doe het samen met Facilicom Solutions.

Bij de inrichting van een hybride werkomgeving komt veel kijken. Randvoorwaarden bepalen, fysieke en virtuele omgeving – zoals bestaande en nieuwe (IT-)systemen - inrichten, de daadwerkelijke implementatie. Nieuw voor je organisatie, dagelijks werk voor Facilicom Solutions. Daarbij realiseren we ons dat het niet alleen maar gaat om ‘harde’ factoren die het succes van de transitie bepalen. We nemen ook de psychologische aspecten mee in onze aanpak. Niet alleen de psychologie achter het menselijk gedrag, ook die van je organisatie.

Neem contact met ons op    Meer weten over Hybride werken?

Hybride werken financieren

Een reden voor veel organisaties om over te stappen naar hybride werkvormen is kostenbesparing, met name die van huisvesting en facilitair. Die kostenbesparing brengen we in kaart om van daaruit de investering in een hybride werkomgeving geheel of deels te financieren. Bijvoorbeeld de kosten die je maakt voor een goede thuiswerkomgeving. Of het realiseren van activity based working in gebouwen die je straks overhoudt. In die gebouwen staat werken straks immers niet meer centraal, maar ligt het accent veel meer op ontmoeten, co-creatie en het voeren van vertrouwelijke gesprekken.

Werkwijze

Als onderlegger voor onze aanpak hanteren we ons eigen Hybride Werken Transities Organisatieproces. Het is een beproefd model voor het maximaliseren van succes in de praktijk. Ook haal je met Facilicom Solutions de beste huisvesting- en verandermanagers in huis voor een geslaagde implementatie.

Afbeelding waar onze werkwijze over hybride werken wordt uitgelegd
Banner hybride werken

Wil je Hybride gaan werken? Hiermee de kosten besparen, én de productiviteit van je werknemers verhogen? Maar ook het werkgeluk verbeteren binnen een vitaal werkklimaat? Meld je dan aan voor de webinar op 22 juni om 16.00 uur.

Afbeelding van Martijn de Groot

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Stuur Martijn de Groot een e-mail