Facilicom@Home gaat verder dan professionele thuiswerkplekken creëren

Het is een trend die al langer bezig is: voor medewerkers is ‘de zaak’ niet langer meer de enige werkplek. Thuiswerken wint terrein. Maar kan die medewerker thuis over dezelfde faciliteiten beschikken als op kantoor? Hoe zit het met veiligheid in huis, ook op IT-gebied? En voldoen thuiswerkplekken eigenlijk wel aan de actuele arbo-normen? Op deze en ander vragen heeft Facilicom nu een antwoord. Met Facilicom@Home, een nieuw concept om het werken thuis nét zo plezierig, verantwoord en veilig te maken als op kantoor.

Een modulair inzetbaar concept

Hoe Facilicom@Home eruit ziet, bepalen medewerker en werkgever zelf. Er is veel mogelijk, zoals:

  • Een ergonomische werkplek (incl. meubilair)
  • De juiste apparatuur
  • Kwalitatief hoogwaarde connectiviteit
  • Persoonlijke ondersteuning voor mentale en fysieke fitheid
  • Schoonmaak en hygiëne
  • Veiligheid van data, apparatuur en het huis

Meer weten over Facilicom@Home?

Laat je informeren over de voordelen en de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.
 

Neem contact met ons op     

Meer dan alleen thuiswerkplekken creëren.

Wat Facilicom@Home doet, gaat verder dan professionele thuiswerkplekken creëren. Werkplekken die aan dezelfde hoge eisen en normen beantwoorden als op de zaak. Met Facilicom@Home maakt het niet langer meer uit waar die medewerker aan de slag gaat. Met alle voordelen van dien voor werknemer én werkgever: werknemers die gelukkiger zijn, vitaal blijven, binding houden met hun bedrijf en collega’s en probleemloos hun werk kunnen doen zijn productiever.

De voordelen van Facilicom@home

Man zit achter zijn bureau en is een video aan het bewerken op zijn computer

Realtime zicht op het thuiswerkklimaat

Als werkgever kun je met Facilicom@Home thuiswerkende medewerkers optimaal blijven begeleiden. Het platform van de thuiswerkservice informeert realtime over aspecten als productiviteit, werkgeluk, vitaliteit en betrokkenheid.

Overzicht met logo's van partners bij facilicom@home

Service aan huis met onze partners.

Medewerker en werkgever hebben geen omkijken meer naar de werkplek: die verantwoordelijkheid neemt Facilicom@home over. Voor service aan huis werken we op deelgebieden nauw samen met professionele partners als GuidionAhrend en Ricoh.

Een vrouw kijkt op haar telefoon terwijl ze achter haar laptop zit te werken

Fiscaal aantrekkelijk

Voorzieningen als werkmiddelen en trainingen zijn vrijgesteld en dus fiscaal onbelast. Als werkgever kan het daardoor weleens heel aantrekkelijk zijn om thuiswerken ook op langere termijn te blijven faciliteren.

Lees meer

Bekijk de e-zine van Facilicom@home

Man zit lachend achter zijn laptop met zijn twee handen op zijn achterhoofd

Lees alles over thuiswerken en hoe Facilicom je organisatie en werknemers hierin faciliteert. Laat je inspireren en informeren!

Lees meer over Facilicom@home
English

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions informeren je graag. 

Neem contact met ons op