René Wentink

René Wentink

Sr. Interim Manager en Consultant

Expertise
Strategic, Tactical, Operational interim
Eerdere opdrachtgevers
Facilicom, Trigon, Nestle, Company
Ervaring
15 Jaar
René Wentinck

Met zijn staat van dienst, kennis en ervaring mag René gerust een ‘senior facilitaire autoriteit’ genoemd worden.

Zijn werkervaring omvat strategisch, tactisch en/of operationeel interim- en projectmanagement bij externe en interne opdrachtgevers, in diverse sectoren. De door hem uitgevoerde opdrachten zijn derhalve zeer divers: van het implementeren van een werkplek-reserveringsapp tot het ontwikkelen van een strategisch huisvestingplan. En van Integraal Facility Management tot het herinrichten van gebouwen om hybride werken te faciliteren.

René is een gedreven interim manager die continu streeft naar service en partner excellence. Met een proactieve instelling en innovatief facility management ondersteunt hij opdrachtgevers, om oplossingen te vinden voor organisaties en medewerkers in een snel veranderende wereld. Daarbij zoekt hij de verbinding en zet hij zich in voor een prettig en veilig werkklimaat voor iedereen.

René is opgeleid tot facility manager bij de Beroepsopleiding Civiele Dienst. Voor zijn verdiensten is hij door de beroepsvereniging Facility Management Nederland benoemd tot erelid van FMN.

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zorgen we samen voor een succesvol project in je organisatie?
De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.