Interim Management

Er komt steeds meer kijken bij facilitair management. Thema’s genoeg waardoor je continu je facilitaire organisatie tegen het licht moet houden. Kom je zelf capaciteit of expertise te kort? Facilicom Solutions is ook inzetbaar voor facilitair management. We behoren zelfs tot de grootste dienstverleners in interim management voor facilitaire opdrachtgevers. Met kennis van zaken uit de eerste hand: die van Facilicom.

Slagvaardige en breed opgeleide interim managers staan voor je klaar om je facilitaire organisatie naar en hoger niveau te brengen. Een frisse blik van buiten doet immers altijd goed om je eigen kennis te spiegelen aan de realiteit van vandaag en morgen. Of om medewerkers te ontlasten die al genoeg hebben aan hun eigen dagelijkse taken.

 

Verschillende expertises

Binnen Facilicom Solutions bundelen we verschillende specialisten met verschillende expertises. Dat betekent dat je als opdrachtgever een professional in huis haalt met precies de bagage die voor jouw organisatie van meerwaarde is.

Interim specialisten voor:

  • het optimaliseren van je facilitaire organisatie
  • het inrichten of herinrichten van een facilitair bedrijf
  • het aansturen van diensten, contractbeheer of facilitair medewerkers
  • het vervangen van een facilitair manager
  • de inzet als projectleider huisvesting
  • de inzet als projectmanager Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS)

   Meer weten over Interim management?                 Neem contact met ons op 

Een speler van formaat

Die interim specialisten voor kortere of langere tijd hebben we zelf ruim voorhanden. We nemen immers een ervaring mee die een paar decennia bestrijkt, als facilitaire dienstverlener die al vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw actief is. En als familiebedrijf investeren we graag in duurzame relaties. Dat maakt dat interim professionals graag met ons samenwerken. Zo maken we aantoonbaar het verschil bij onze opdrachtgevers.

 

Ook voor langere tijd

De facilitaire processen in je organisatie vragen niet alleen tijdelijk, maar structureel om de beste mensen achter de schermen. Daarom kunnen we je vraag niet alleen beantwoorden met interim professionals maar ook met medewerkers die bij jou in vaste dienst kunnen treden.

Foto van Pim Leusink

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Illustratie van het kantoor van de toekomst waar mensen aan een tafel zitten
Facility Management Facility Management
Nieuws

Succesvol klantevent “Het kantoor van de toekomst “

Met het thema “Het kantoor van de toekomst!" heeft de businessunit FS Integraal vele IFM-klanten aan de Willemswerf in Rotterdam mogen ontvangen.

Winnaar van Integron awards op podium tijdens uitreiking award
Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions wint Integron Klantbeleving Award

Afgelopen donderdag (7 oktober) is Facilicom Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Intergron Klantbeleving Award 2021 in de categorie professionele dienstverlening. 

Logo van Essent in letters
Facility Management
Nieuws

Essent kiest opnieuw voor Facilicom Solutions als facilitair dienstverlener

De samenwerking tussen  beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een...