Interim Management

Er komt steeds meer kijken bij facilitair management. Thema’s genoeg waardoor je continu je facilitaire organisatie tegen het licht moet houden. Kom je zelf capaciteit of expertise te kort? Facilicom Solutions is ook inzetbaar voor facilitair management. We behoren zelfs tot de grootste dienstverleners in interim management voor facilitaire opdrachtgevers. Met kennis van zaken uit de eerste hand: die van Facilicom.

Slagvaardige en breed opgeleide interim managers staan voor je klaar om je facilitaire organisatie naar en hoger niveau te brengen. Een frisse blik van buiten doet immers altijd goed om je eigen kennis te spiegelen aan de realiteit van vandaag en morgen. Of om medewerkers te ontlasten die al genoeg hebben aan hun eigen dagelijkse taken.

 

Verschillende expertises

Binnen Facilicom Solutions bundelen we verschillende specialisten met verschillende expertises. Dat betekent dat je als opdrachtgever een professional in huis haalt met precies de bagage die voor jouw organisatie van meerwaarde is.

Interim specialisten voor:

  • het optimaliseren van je facilitaire organisatie
  • het inrichten of herinrichten van een facilitair bedrijf
  • het aansturen van diensten, contractbeheer of facilitair medewerkers
  • het vervangen van een facilitair manager
  • de inzet als projectleider huisvesting
  • de inzet als projectmanager Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS)

Neem contact met ons op     Meer weten over Interim management?

Een speler van formaat

Die interim specialisten voor kortere of langere tijd hebben we zelf ruim voorhanden. We nemen immers een ervaring mee die een paar decennia bestrijkt, als facilitaire dienstverlener die al vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw actief is. En als familiebedrijf investeren we graag in duurzame relaties. Dat maakt dat interim professionals graag met ons samenwerken. Zo maken we aantoonbaar het verschil bij onze opdrachtgevers.

 

Ook voor langere tijd

De facilitaire processen in je organisatie vragen niet alleen tijdelijk, maar structureel om de beste mensen achter de schermen. Daarom kunnen we je vraag niet alleen beantwoorden met interim professionals maar ook met medewerkers die bij jou in vaste dienst kunnen treden.

Foto van Pim Leusink

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Stuur Pim Leusink een e-mail