Nog geen energielabel?
De deadline is verstreken...

Regel nu je energielabel

Energielabel C - verplicht vanaf 1 januari 2023

De deadline is verstreken...

countdownmail.com

 

Wacht niet langer en zet nu stappen om aan de labelverplichting te voldoen.

ONDERNEEM NU ACTIE

Energielabel A t/m G

Deadline: 1 januari 2023

Met ingang van 1 januari 2023 moeten kantoren energielabel C of hoger hebben. Dit geldt voor kantoorgebouwen die groter zijn dan 100 vierkante meter. Uitzonderingen zijn onder meer: monumenten, religieuze gebouwen en vastgoed dat binnen twee jaar gesloopt wordt of een herbestemming krijgt.

Wij zijn je van dienst als je nog geen energielabel hebt of een energielabel dat lager is dan C (dus: D, E, F of G). Naast het opstellen van het energielabel geven we advies over de maatregelen die nodig zijn voor de labelverplichting.

Sluiting gebouw na controle?

Wat gebeurt er als je wel de verplichting hebt, maar nog geen Energielabel C of hoger? Strikt genomen kunnen kantoorpanden worden gesloten op basis van het Bouwbesluit 2018. Maar zo’n vaart zal het niet lopen. Op de site van Informatiepunt Leefomgeving (IPLO) is te lezen hoe de overheid dit jaar om zal gaan met toezicht en handhaving. Eigenaren en/of huurders van kantoorgebouwen worden met een brief hoogte gesteld of ze wel/niet voldoen aan de verplichting. Wanneer blijkt dat ze na controle niet voldoen, kan het proces van handhaving worden gestart. Neem daarom NU actie en vraag je energieprestatieadvies aan! Contacteer ons vandaag nog zodat we je snel kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Wij zijn een ervaren en uitgesproken expert op energiegebied en zijn volledig gecertificeerd. Je krijgt van ons een maatwerkadvies: het Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U). We gebruiken hiervoor de NTA 8800-berekeningsmethode. En wij zijn BRL-9500 gecertificeerd.

Wij zijn je graag van dienst met een professioneel energieprestatieadvies. Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Medewerkers energiemanagement die datarapport energiemonitoring bekijken
FACILICOM ENERGIEMANAGEMENT

Bart Sprong, Salesmanager
06 - 13 30 70 42

Of bel ons: 088 - 2987500

Van Leeuwenhoekweg 1, 5482 TK Schijndel