Track & Trace

Track en trace is allang niet meer alleen voorbehouden aan beroemdheden. Trigion zet de volgmethode zo breed mogelijk in, voor de beveiliging van personen én goederen. Met permanente GPS-bepaling zijn mensen en goederen uitstekend te volgen en beveiligen. 

Direct contact met de AlarmServiceCentrale

Track en trace is de ideale manier om mensen te beveiligen die risicovol werk doen of op een risicovolle locatie werkzaam zijn. Denk aan beveiligers, onderhoudsmonteurs en artsen. Maar ook kwetsbare ouderen die nog zelfstandig wonen, kunnen door track en trace met een veilig gevoel op pad gaan. Bij track en trace dragen mensen een handzame TrigiLinQ-zender bij zich, die rechtstreeks in verbinding staat met de AlarmServiceCentrale van Trigion.  Door permanente GPS-plaatsbepaling weten onze centralisten exact waar een persoon zich bevindt. Met de paniekknop en spreek-luisterverbinding wordt direct de hulp van onze operators ingeroepen. Wordt de drager onwel, dan zoekt de zender automatische contact met de centrale. 

Meer weten over track & trace?

Wil je meer weten over track & trace van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Waardevolle goederen volgen

Met track en trace beveilig je ook efficiënt en effectief het transport van waardevolle goederen, zoals auto’s, elektronica en zelfs kunstwerken. Waar je anders verplicht bent een begeleider in te zetten, kun je nu volstaan met het track en trace systeem van Trigion. Het systeem genereert automatisch een alarm zodra het object zich buiten een vooraf bepaald gebied begeeft (geo-fencing). Onze centralist ziet op zijn scherm meteen een nauwkeurige plaatsbepaling en kan onmiddellijk ingrijpen. Ook verzekeraars zien steeds vaker de meerwaarde in van track en trace en sommigen stellen het zelfs al verplicht. 

Man in pak kijkt op tablet met kopje koffie.

Online toegankelijk en inzichtelijk

Je kunt ook zelf personen en goederen volgen via track en trace en hun positie nauwkeurig zien op daarvoor geschikt kaart materiaal. Hiervoor hoef je alleen maar in te loggen op een speciaal beveiligde website, die overal ter wereld te raadplegen is. Het is ook mogelijk om meerdere zenders op één kaart te zien en routes met begin- en eindtijden in te geven. Je kunt ook zelf op afstand de zender oproepen en bepaalde functies van de AlarmServiceCentrale overnemen. Met de rapportagefunctie houdt je eenvoudig overzicht.