TrigiLinQ - LoneWorkerProtect

Als werkgever ben je verplicht om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor al je medewerkers. Voor alleenwerkers, die buiten de gehoorafstand en het gezichtsveld van anderen werken, is dit soms lastiger te realiseren. De TrigiLinQ personenalarmering is de elektronische veiligheidslijn voor alleenwerkers, ook in jouw organisatie. 

Alleenwerk is vaak risicovol werk

Alleenwerkers zijn mensen die buiten de directe gehoorsafstand of het gezichtsveld van andere personen werken. Dit maakt hen extra kwetsbaar omdat er niemand in de buurt is waarop ze kunnen terugvallen. Alleenwerkers hebben vaak risicovol werk, denk aan mensen in de industrie die met zware machines en gereedschap werken, mensen in de zorg of beveiliging die te maken krijgen met agressie en dreiging of mensen die ’s  nachts werken. Werken in de nacht is sowieso lichamelijk zwaarder en risicovoller. Belangrijk dus om, voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers én de continuïteit van je bedrijf, te zorgen voor een alleenwerkersbeveiliging in de vorm van een personenalarm.

Een boxje waarmee verbinding kan worden gemaakt met de servicecentrale

Slimme combinatie van technieken

TrigiLinQ van Trigion is een slimme combinatie van tracking & tracing en personenalarmering. Met een noodknop, GPS-plaatsbepaling en een spreek-luisterverbinding, is TrigiLinQ de elektronische veiligheidslijn voor alleenwerkers. Veel van onze eigen beveiligers en mobiel surveillanten willen nooit meer op pad zonder TrigiLinQ technologie.  

Je kunt struikelen, bedwelmd raken of overmeesterd worden. Dan gaat er automatisch een alarm af in de AlarmServiceCentrale. TrigiLinQ zorgt ervoor dat je nooit meer alleen bent

Meer weten over TrigiLinQ?

Wil je meer weten over TrigiLinQ van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Allernieuwste GPS positiebepaling

Het apparaatje is in diverse uitvoeringen en met een aantal unieke functionaliteiten. TrigiLinQ werkt met SIRF: de allernieuwste GPS positiebepaling. Met SIRF is het mogelijk de positie van de TrigiLinQ tot op vijf meter nauwkeurig te bepalen, zelfs in gebouwen en deels afgeschermde ruimtes. Komt een alleenwerker in een benarde situatie terecht, dan is één druk op de noodknop voldoende om de AlarmServiceCentrale van Trigion op te roepen. Zodra het signaal van TrigiLinQ de AlarmServiceCentrale bereikt, is de positie zichtbaar op een digitaal kaartsysteem en kan de operator direct collega's, mobiel surveillanten of hulpdiensten waarschuwen met een nauwkeurige locatie. Onze centralisten kunnen via de spreek-luisterverbinding ook horen wat er precies aan de hand is en de medewerker ondersteunen en vertellen dat hulp onderweg is. In bijzondere omstandigheden mag TrigiLinQ als enige persoonlijke alarmsysteem rechtstreeks melden naar het landelijke alarmnummer 1-1-2. 

Allernieuwste GPS positiebepaling

TrigiLinQ is een uitkomst voor schoonmakers, servicemonteurs, thuiswerkers, thuishulpverleners, verpleegkundigen, artsen en mensen die in het openbaar vervoer werken. TrigiLinQ is ook inzetbaar voor mensen die ’s avonds en ‘s nachts werken, als er weinig of geen collega's aanwezig zijn en de receptie, technische dienst en bedrijfshulpverlening niet functioneren. Ook op andere momenten kan TrigiLinQ de verplichte aanwezigheid van een ploegleider BHV vervangen.