Facilicom helpt u de coronacrisis door

Het coronavirus houdt ons dagelijks in de greep. Facilicom Group houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten, en reageert alert en flexibel op de actuele omstandigheden en het overheidsbeleid. Afhankelijk van de situatie schalen we activiteiten af, of starten we juist nieuwe diensten op. Als specialist in facilitaire dienstverlening, zorg en welzijn denkt Facilicom Group steeds met u mee over de juiste oplossingen voor de anderhalvemetersamenleving.

Onze diensten om samen de coronacrisis door te komen

Onze nieuwe dienstencatalogus laat zien wat Facilicom Group voor u kan betekenen om de coronacrisis door te komen. Ook in de steeds veranderende omstandigheden doen we er alles aan om uw medewerkers, klanten en organisatie verder te helpen. Bijvoorbeeld door - nu al - het anderhalvemeterkantoor van de toekomst te realiseren.

De samen corona door dienstencatalogus

Terug naar een veilige werkomgeving

Bent u goed voorbereid om medewerkers straks weer op kantoor en andere werkplekken aan de slag te laten gaan? Facilicom Group realiseert de voorwaarden voor een veilige en schone werkomgeving in de anderhalvemetereconomie

 

Onderhoud bij leegstand

Facilicom Group neemt het onderhoud bij leegstaande kantoren, winkels en andere gebouwen op zich. Daarnaast is leegstand een ideaal moment om bijvoorbeeld schilder- en onderhoudswerkzaamheden en maatregelen voor energiemanagement uit te voeren zonder overlast voor de omgeving.

 

Goed thuiswerken

Hebben uw medewerkers thuis een goede werkomgeving om maximaal te presteren? Onze adviseurs en installateurs zorgen voor ergonomisch verantwoorde werkplekken, ook thuis.    

 

Oplossingen voor de zorg

Facilicom Group ondersteunt organisaties en professionals in zorg en welzijn met facilitaire, technische en andere niet-medische zaken. Samen werken we aan de zorg van vandaag en morgen.

 

De visie van CEO Geert van de Laar

Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group, schrijft regelmatig over de effecten van COVID-19 op de facilitaire dienstverlening. Zo is hij trots op de veerkracht van de Nederlandse samenleving en ziet hij ook in crisistijd een aantal hoopgevende en positieve initiatieven.

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie over diensten om corona door te komen gerust contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Samen Corona Door - Facilicom Group denkt graag met u mee