Trigion Next

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Trigion Next tilt beveiliging naar een hoger plan en biedt met Next de next step in beveiligingsoplossingen.

Een nieuwe manier van beveiligen

Trigion kijkt met een frisse blik naar veiligheid. Door veiligheidsvraagstukken te onderzoeken en verder te kijken dan traditionele diensten en producten, ontwikkelen we verrassende en vernieuwende beveiligingsconcepten die bijdragen aan een nieuwe manier van beveiligen. Al dan niet in directe samenwerking met klanten, toetsen we onze concepten ook in de praktijk. 

Logo Trigion Next

Unieke, innovatieve beveiligingsoplossing

Met Trigion Next bieden we je de mogelijkheid om samen te komen tot een unieke, innovatieve beveiligingsoplossing. We stellen onze expertise, geavanceerde meldkamer, innovatieve technieken en ervaren medewerkers ter beschikking en ontwikkelen samen nieuwe ideeën en concepten.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over Trigion Next en de mogelijkheden binnen jouw organisatie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.  

Meer info
 

Teamleider Trigion poseert voor de camera.
Next level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Frank van Hoorn

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Frank van Hoorn rondom next level beveiligen.

Jonge man in vrijetijdskleding poseert voor een portret.
Beveiliging Consultancy Next level beveiligen Beveiliging
Blog

Young Professional: Nick Geutjes

In de rubriek 'Young Professional' komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Young Professional: Nick Geutjes.

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.
Consultancy Next level beveiligen Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Next level beveiligen doe je op afstand

Als business developer is Stijn Merkelbach mede verantwoordelijk voor ontwikkeling van Trigion Next.

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.
Consultancy Next level beveiligen Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Stijn Merkelbach in Business NL namens Trigion Next

Televisieprogramma Business NL besteedt aandacht aan veiligheid. Business development manager Stijn Merkelbach presenteert oplossingen voor remote (security) services en ontwikkelingen rond Trigion Next.

Een overview van de AlarmServiceCentrale waarin centralisten op beeldschermen de inkomende meldingen behandelen.
Consultancy Next level beveiligen Monitoring & Response Beveiliging
Blog

Veiligheid 'as a service'

Veiligheid ‘as a Service’. Dat is waar het naar toe gaat, ook in de beveiliging. Niet meer de eigenaar zijn van bepaalde producten of diensten, maar erover kunnen beschikken wanneer het nodig is om veiligheid te creëren. Technical business consultant Mike Broens vertelt hier meer over.