Toegangscontrole Systemen

Je wilt grip houden op wie, wanneer en waar je bedrijf binnengaat. Maar ook wie er naar binnen mág. Trigion helpt je via een toegangscontrolesysteem alle toegangen te controleren en toegangsinformatie en persoonsgegevens te registeren. 

Gecontroleerd toegangsbeheer

Toegangscontrole is een belangrijk onderdeel van beveiliging. Je zet het in om je bedrijf en bedrijfseigendommen te beschermen, maar ook om gezondheidsrisico’s te beperken. Neem de uitbraak van het coronavirus, strenge toegangsregels moeten verdere verspreiding van het virus voorkomen. Bedrijven en instellingen zijn bijvoorbeeld gehouden aan een maximum aantal personen dat in een ruimte mag zijn en de fysieke conditie van deze mensen. Trigion biedt verschillende vormen van toegangsbeheer en gebruikt daarbij geavanceerde technische oplossingen. 

Flexibele en schaalbare oplossingen

We bieden altijd toegangscontrole die geheel afgestemd is op jouw situatie. Via videosystemen met intelligente camera’s, bewegingsmelders of warmtemeters en geluidssensoren. Of we ondersteunen je op locatie met de inzet van thermische technologie, waarmee we onder meer de fysieke conditie controleren van mensen die naar binnen gaan. Onze oplossingen zijn altijd een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie en flexibel en schaalbaar. Onze beveiligers en toezichthouders met een handheld scanner, nemen positie in bij jouw toegang en detecteren via geavanceerde sensoren, de lichaamstemperatuur van bezoekers. We kunnen meten met een nauwkeurigheid tot ongeveer 0,5°. Ook met optische camera’s kunnen we gasten met verhoging identificeren. Via intelligente camera’s meten we real-time aanwezigheid, waardoor je in één oogopslag ziet hoeveel personen er in de ruimte zijn. Het camerasysteem is in te stellen op een maximum aantal mensen dat in een ruimte aanwezig mag zijn. De camera maakt vervolgens continu inzichtelijk hoeveel personen er in de ruimte aanwezig zijn. Binnen het systeem kunnen de camera’s meerdere in- en uitgangen beheren.

Wil je meer weten over toegangscontrole? 

Wil je meer weten over Trigion toegangscontrole en welke (thermische) beveiligingstechnieken geschikt zijn voor jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.

Meer informatie en maak een afspraak

Wil je meer weten over toegangscontrole? 

Wil je meer weten over  toegangscontrole en welke (thermische) beveiligingstechnieken geschikt zijn voor jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.

Inspiratie en aangesloten blijven

In onze knowledge hub en updates Veilig! delen we inspirerende verhalen en praktische tips over toegangscontrole. Abonneer je op onze updates Veilig! en je ontvangt ze automatisch in je mailbox.