Slimme technologie en ontvangstrobots

In samenwerking met partner Diginova ontwikkelt en versnelt Embrace de toepassing van haar smart hospitality dienstverlening. We doen dit om de persoonlijke beleving voor bezoekers te verrijken en om de ontvangstprocessen bij onze opdrachtgevers te verbeteren. Met een passend ontvangstconcept. Met één hostess, of meer. Met digitale hulpmiddelen. Met software. En met ontvangstrobots. Maar dan wel in onderlinge samenwerking. Eén ontvangst, vanuit één gedachte, resulterend in de beste beleving en procesondersteuning.

Onze robot hostess heet Sophia. Ze heeft het uiterlijk van humanoid robot Pepper en het innerlijk van Embrace. Gastvrij, dienstbaar en uitermate servicegericht. Ze combineert warme persoonlijke interacties met een bovengemiddelde intelligentie en uitstekende integratiemogelijkheden. Ze functioneert met name goed in teams samen met een menselijke collega én softwarematige ondersteuning van ons MyAmigo platform, waarbinnen functionaliteiten mogelijk zijn als bezoekregistratie, virtuele receptie en belevingsmanagement.

Embrace staat voor beleving. Slimme oplossingen zoals robotica maken ontvangen makkelijker, leuker en innovatiever. En dragen bij aan een glimlach, trots en een vernieuwende uitstraling. Meer informatie over Sophia of andere smart hospitality dienstverlening? Neem contact met ons op.