Het Kenniscentrum Infectiepreventie van Gom Zorg

Het voorkomen van infecties is een belangrijke taak van de schoonmaak in de zorg. Kennis van zaken draagt bij aan effectieve hygiëne in instellingen. Het Kenniscentrum Infectiepreventie biedt je actuele expertise over de preventie van corona en andere infecties. Kennis die we graag met je delen of voor je ontsluiten. Daarmee zijn we een bron van informatie voor professionals in de facilitaire diensten van verpleeg- en verzorghuizen, ggz- en revalidatie-instellingen en ziekenhuizen.

Meer kennis door samenwerkingspartners

Het Kenniscentrum Infectiepreventie is een initiatief van Gom Zorg. De betrokkenheid van Tensen en Nolte, een onafhankelijke en gerenommeerde instantie op het gebied van infectiepreventie, waarborgt de betrouwbaarheid van de informatie op deze site. De twee samenwerkingspartners delen actief hun kennis bij het opleiden en bijscholen van schoonmaakmedewerkers.

Samenwerking met Radiotherapiegroep in Deventer

De voorkant van het gebouw van RadiotherapieGroep Deventer

Het schoonmaken van een zorginstelling is een vak apart. Bij Gom Zorg weten ze hier alles van en is er een goede samenwerking met infectiepreventie. Goed voorbeeld is de samenwerking met Radiotherapiegroep in Deventer.

Lees meer

Uitgelicht

een mevrouw controleert aan de hand van uv-stralen of zij haar handen goed gewassen heeft

Visie en samenstelling KIP

Lees meer

medewerkers van Gom Zorg oefenen met het op de juiste manier aantrekken van beschermende kleding, schort, mondkapje en haarnet

Advies en consultancy

Lees meer

medewerkers van Gom Zorg zitten te luisteren naar docent infectiepreventie

Scholing en protocollen

Lees meer

een medewerkerster van Gom Zorg in een lichtblauw bloesje kijkt je lachend aan

Meer weten?

Ondersteuning nodig bij infectiepreventie? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op