Samen - Cure

Met ‘Samen voor cure’ komt Gom Zorg instellingen tegemoet die de werkdruk van medewerkers willen verlagen. Wat we doen is het overnemen van werkzaamheden die niet gerelateerd zijn aan de zorg. Een eerste inventarisatie laat zien dat je medewerkers daar op een dag veel tijd aan kwijt zijn. Tijd die ze beter kunnen besteden aan de zorg voor patiënten. Voor die werkzaamheden zetten we medewerkers in met ervaring in cure, aangevuld met gespecialiseerde opleidingen.

Een groot aantal openstaande vacatures in de zorg. Bestaande medewerkers die met een hoge werkdruk worden geconfronteerd. Patiënten die kritischer worden en die je graag een goede verzorging wilt geven. Begrijpelijk dat je als ziekenhuis of andere instelling in cure zoekt naar de optimale tijdsbesteding voor je medewerkers. Maar er komt een moment dat een medewerker ‘vol’ zit. En dat terwijl in een ziekenhuis genoeg werkzaamheden te vinden zijn die geen medische opleiding vereisen.

Doe het Samen in cure!

  • Niet zorggerelateerde taken neemt Gom Zorg over.
  • Medewerkers krijgen aanvullende opleidingen, gericht op hun takenpakket.
  • Inzet van Gom Zorg verlaagt de werkdruk én het personeelsbudget.
  • Per opdrachtgever en per locatie maatwerk mogelijk.
  • Inzet van medewerkers met ervaring in cure.

Samen verlaagt de personele kosten

Een voorbeeldcalculatie laat zien hoeveel je kunt besparen door te kiezen voor Samen. Vraag hieronder de factsheet aan met voorbeeldcalculatie, die een goed inzicht geeft in de bespaarpotentie van Samen.

Factsheet opvragen

Maatwerk voor jouw situatie

De medicijn- of verbandkarren vullen, koelkasten temperaturen, de keukendienst ondersteunen, couveuses schoonmaken of koffiemachines servicen: deze en veel andere taken kun je ook bij Gom Zorg neerleggen. Per opdrachtgever inventariseren we welke activiteiten je beter uit handen kunt geven. Dat levert zorgmedewerkers niet alleen tijd op, het bespaart je als opdrachtgever ook veel geld. Voor Samen zet Gom Zorg medewerkers in die in een hogere loonschaal vallen, maar nog altijd voordeliger zijn dan zorgpersoneel.

Samen: structuur in ondersteuning

Als specialist in de zorg zijn we bij Gom Zorg altijd al gewend om bijvoorbeeld even bij te springen bij een zorgmedewerker als de situatie daarom vraagt. Dat is voor onze medewerkers niets bijzonders. Met Samen geven we er meer structuur aan mee. Ook werken we ervoor met andere medewerkers. Die zijn één voor één bekend met de zorg en hebben ook ervaring met de taken waarvoor zij worden ingezet. Natuurlijk is het niet nodig om opdrachtgever van Gom Zorg te zijn; Samen is een aparte dienst.

Foto van Luc Trommelen, operationeel manager Gom

Begin vandaag nog met de werkdruk te verlagen

En neem contact op met Gom Zorg om de mogelijkheden van Samen in de cure voor jouw situatie te bespreken. Laat jouw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij hierover contact met je op.

Neem contact met ons op

Of neem zelf contact op met Luc Trommelen, dé specialist van Samen. Dit kan telefonisch via 06 57 54 31 58 of per e-mail naar LTrommelen@facilicom.nl.