Glasbewassing en gevelreiniging

Het is meestal het eerste wat bezoekers van je bedrijf zien: de buitenkant van het gebouw. Met schone ramen en een keurig onderhouden gevel. Ook de uitstraling van een pand nemen bezoekers mee in de beoordeling van een bedrijf of organisatie. Professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van glas en gevel dragen bij aan een langere levensduur van het vastgoed en voorkomen hoge (onverwachte) kosten.

Binnen Gom beschikken we daarvoor over de gebundelde expertise van twee erkende specialisten. Naast Gom Specialistische Reiniging is dat Degenaar Gevelonderhoud, dat in 2019 onderdeel is geworden van Gom.

Neem contact met ons op   Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met de glas- en gevelreiniging?

Schakel ons in voor:

  • Glasbewassing en polijsten van ramen.
  • Verwijderen van graffiti.
  • Reinigen en conserveren kozijnen.
  • Legen en reinigen daken en goten.
  • Reinigen van rolluiken (binnen- en buitenkant).
  • Reinigen van reclamezuilen en lichtreclame.
  • Reinigen van zonnepanelen (behoud van rendement).
  • Reinigen van alle soorten gevels (o.a. steenachtige en gevelbeplating).

Waarom kiezen voor Gom en Degenaar Gevelonderhoud?

Advies op maat

Van onze specialisten mag je een professioneel advies verwachten over de optimale onderhoudsmethode en de ideale frequentie.

Naast de periodieke glasbewassing impregneren we de omlijstingen of de gevel, zodat ze bestand zijn tegen het Hollandse klimaat.

Van alle markten thuis

We hebben ervaring met uiteenlopende soorten gevels: van golfplaten gevelbeplating tot een bakstenen gevel, van trespabeplating tot een betonnen gevel. Met die expertise kunnen we je op maat adviseren.

Niet alleen over het schoonhouden; het aanbrengen van coatings, conserveren of hydrofoberen zijn minstens net zo belangrijk.

Jarenlange ervaring

Al meer dan een halve eeuw is Gom Specialistische Reiniging een vertrouwde naam in glasbewassing, gevelreiniging en bijbehorende werkzaamheden. Met ruim veertig jaar doet Degenaar Gevelonderhoud daar niet voor onder. De bundeling van de twee bedrijven creëert niet alleen schaalvoordelen, ook wordt er actief kennis uitgewisseld en versterken ze elkaar op meerdere fronten.

Verleng de levensduur van je gevels en ramen

Regelmatig de ramen laten wassen, verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. En dat verlengt de levensduur van glas en de kozijnen, die we trouwens ook voor je reinigen. Als ramen verzuurd zijn door weersinvloeden of lekkage van gevels is polijsten een optie. Eén die verrassend vaak goedkoper is dan het vervangen ervan. 

Wil je meer weten?

Download onze productsheet als je meer wilt weten over glas- en gevelreiniging van Gom Specialistische Reiniging.

 

Laat je bellen of neem contact op!

Landelijk opereren we voor honderden opdrachtgevers. Medewerkers zijn ervaren, werken persoonlijk en zijn voorzien van alle materialen en middelen om efficiënt en effectief te kunnen werken volgens alle veiligheidsnormen. Benieuwd hoe jij hier ook van kan profiteren en hoe we jou kunnen helpen met de glas- en gevelreiniging van jouw gebouw?  Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

 

Neem contact met ons op