Inventarisatie van gevaarlijke stoffen

Het is belangrijk om een goede inventarisatie te maken van de gevaarlijke CMR-stoffen waarmee jij en je werknemers werken. Dankzij deze inventarisatie weet je precies welke maatregelen je moet nemen om de risico’s van blootstelling te beperken. Het opgeleide personeel van Gom Specialistische Reiniging in Schiedam helpt je met het reinigen, saneren en stofvrij houden van de werkplaats of andere ruimte. Door ons in te schakelen voor een inventarisatie van gevaarlijke CMR-stoffen weet je zeker dat je in een gezonde werkomgeving bent.

Veiligheid waarborgen dankzij een grondige inventarisatie van gevaarlijke CMR-stoffen

Alle werkzaamheden die de specialisten van Gom Specialistische Reiniging uitvoeren, starten met een inventarisatie en evaluatie van de gevaarlijke CMR-stoffen waarmee je werkt. Denk hierbij aan stoffen zoals houtstof, fijnstof en andere kankerverwekkende stoffen. Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij een specifiek werkplan op dat past bij jouw bedrijf én de stof die zich in jouw bedrijf bevindt. Zo zijn er voor de reiniging en sanering van chroom-6 verschillende risicocategorieën die allemaal een andere aanpak vereisen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van sectorspecifieke aanpak? Of heb je specifieke vragen en wil je graag deskundig advies? Wij staan voor je klaar tijdens een consult. Laat je contactgegevens achter of neem zelf contact op met Maxime Dubbeld. Zij is bereikbaar via 06 20 149 75 96 en mdubbeld@gom.nl en geeft je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van de inventarisatie van gevaarlijke CMR-stoffen.