Ongewoon schoon_test

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en dat flexibelefficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat u nodig heeft. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand. Onze werknemers zijn betrokken bij hun job en bij uw organisatie. Wij doen bovendien ons best om de juiste profielen met de juiste functie te matchen, want werknemers die gelukkig zijn met hun job kunnen u beter van dienst zijn. Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers uw organisatie stralen. Letterlijk en figuurlijk. Als je aan Gom denkt, denk je aan:

  • Duurzaamheid
  • Schoonmaak op maat
  • Flexibiliteit en efficiency
  • Professionaliteit
  • Perfecte combinatie met hospitality

De expertises van Gom

Schoonmaakbehoeften zijn in elke sector verschillend. Schoonmaken in een ziekenhuis is anders dan in een theater of bioscoop. En een kantoor is geen school. Daarom kent Gom, als eerste schoonmaakbedrijf van Nederland, een specifieke aanpak voor elke sector.

Waarom kiezen voor Gom?

Gom. Ongewoon schoon

Schoonmaken is nooit ‘gewoon’ schoonmaken. Overal is het anders, in elke sector. En je kunt alleen maar aan de behoeften van een opdrachtgever tegemoet komen als je zijn of haar sector door en door kent. Dat klinkt vrij ongewoon, maar is eigenlijk ook heel logisch als je er even over nadenkt. 

Wat een sectorspecifieke aanpak voor je kan betekenen?

Onze schoonmakers gaan met meer ervaring en kennis van zaken bij je aan de slag. Zo worden we elke dag beter in ons vak. Hetzelfde geldt voor objectleiders, rayonleiders en klantmanagers. En ook voor de organisatie achter de schermen.

Elk van deze business units is iedere dag dedicated bezig met jouw sector, met het effect dat wij beter in staat zijn te doorgronden waar het in die sector om draait en bij te dragen aan het realiseren van jouw doelen. 

Neem contact met ons op

Laat je inspireren, informeren en verleiden!

Schoonmaakmedewerker van Directschoon bij schoonmaakkar met flacon en doekje in haar hand

Werken bij Gom

Een schone omgeving vindt iedereen prettig. Bij ons krijg jij de kans om specialist te worden, samen met nog 8.500 collega’s. Bij Gom weten we wat schoon is. Weet jij dat ook?

een mevrouw controleert aan de hand van uv-stralen of zij haar handen goed gewassen heeft

Nieuws, blogs en cases

Bij Gom doen we veel en dat delen we graag. Blijf op de hoogte van al het nieuws van Gom, laat je inspireren door verhalen van collega's en lees de cases van onze klanten.

Özgur Özturk van gemeente Rotterdam, Elise Zeijlmans van Parnassia Groep en Julie van Zwet van Gom Zorg

Case Parnassia Groep

Een ongebruikelijke vraag van Parnassia Groep aan haar leveranciers: zijn zij bereid een klein deel van de SR-verplichting die gemeente Rotterdam aan Parnassia oplegt over te nemen?

Enkele bedrijven die gebruik maken van onze services

Foto van dame met bril die schoonmaakt in een bedrijfsrestaurant terwijl ze naar de camera kijkt

Werken bij Gom?

Werken bij Gom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!