Professionele schoonmaak voor MKB kantoren

Wil jij graag een schoon kantoorpand zonder gedoe? Een kantoor waar medewerkers tevreden en productief kunnen zijn? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres. Voor MKB bedrijven met een kantoorpand vanaf 1.500 m2 zijn we jouw partner in professionele schoonmaak, altijd in de buurt en met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Bij Gom krijgt elke vierkante meter van jouw MKB kantoor de aandacht die het verdient. En nog nét dat beetje meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden?                  Neem vrijblijvend contact met ons op

Altijd een schoon kantoor, geen gedoe

Jij wilt toch ook een schoon kantoor zonder dat je er omkijken naar hebt? Bij Gom nemen we deze zorg volledig uit handen. Onze rayonleider zorgt voor de coördinatie en is jouw persoonlijke, directe aanspreekpunt, dag en nacht. Periodieke kwaliteitschecks garanderen de standaard die jij verwacht, ondersteund door ons strakke kwaliteitsborgingssysteem en heldere managementinformatie.

  • Altijd in de buurt
  • Geen gedoe
  • Goed geregeld
  • Kwaliteit en duurzaam schoon

Schoonmaak in de buurt

Het is handig om te weten dat we vanuit jouw regio werken: zo zijn we snel ter plaatse en kunnen we snel schakelen. Niet alleen de schoonmaakmedewerkers die bij je werken komen uit de directe omgeving, onze rayonleider richt zich ook volledig op jouw regio.

Waar je MKB kantoor zich ook bevindt: van Groningen tot Brabant, van Zuid-Holland tot Overijssel, wij zijn altijd dichtbij en je kunt rekenen op vaste, bekende gezichten. Een vast aanspreekpunt voor jou én onze medewerkers. Makkelijk bereikbaar, snel schakelen en de zekerheid van altijd goed schoon: wel zo fijn.

Wij hebben vestigingen die je lokaal ontzorgen in elke provincie. Kijk hier hoe we dit bijvoorbeeld doen in:

Schoonmaak voor een goede prijs

Waar voor je geld. Natuurlijk wil je dat. Een marktconforme prijs voor je schoonmaakdiensten, zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid. Met transparante prijzen en flexibele opties krijg je de beste prijs-kwaliteitverhouding, zodat je je budget zo efficiënt mogelijk beheert zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de schoonmaak van je MKB kantoor.
 

Gom Overheid - Vluchtelingen opvang
Schoonmaak in overheidssector

Ontdek wat Gom voor jouw MKB kantoor kan betekenen                  Neem vrijblijvend contact op

Extra diensten voor een volledige schoonmaakervaring

Naast reguliere schoonmaak bieden we je een scala aan aanvullende, specialistische diensten, zoals:

Waarom kiezen voor Gom

Kiezen voor Gom betekent kiezen voor een schoonmaakpartner die begrijpt wat belangrijk is voor jouw MKB bedrijf. Wij leveren een schoon kantoor en dragen er zo aan bij dat jouw medewerkers optimaal kunnen presteren. Ons team in jouw regio staat klaar met vakkennis en ervaring.