Méér dan een perfecte schoonmaak: duurzaam, gastvrij en sociaal betrokken

Gom Offices is meer dan schoonmaak alleen. We bieden een flexibele aanpak die écht op maat is, maken van je kantoor je visitekaartje en dompelen je gasten onder in een vijfsterrenservice. Ook voor duurzame schoonmaak kan je bij ons terecht. We stellen een duurzaamheidsprogramma op maat op voor je locatie(s). Daarnaast denken we graag met je mee over hoe je mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kan helpen om opnieuw te integreren.

Schoonmakers met hospitalitytraining

Natuurlijk is het overal smetteloos schoon. Duidelijk zichtbare medewerkers versterken de schoonbeleving nog eens extra. Medewerkers die - als dat wenst - niet alleen schoonmaker zijn maar ook inzetbaar zijn voor andere taken zoals een host(ess) voor overdag. Of om bij te springen als ergens op locatie extra handen nodig zijn. Door aanvullende hospitalitytrainingen heb je schoonmakers over de vloer die herkenbaar bijdragen aan de gastvrijheid richting medewerkers en bezoekers.

Neem contact met ons op   Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met ons schoonmaakprogramma?

Duurzame schoonmaak dankzij duurzaamheidsprogramma’s op maat

Omarm je duurzaamheid in je bedrijfsvoering? Gom heeft veel ervaring met duurzame schoonmaak, we zijn dus absoluut de juiste match voor jou. Als onderdeel van Facilicom is maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen voor ons vanzelfsprekend. 

We ontwikkelen zelfs specifieke duurzaamheidsprogramma’s samen met onze klanten. Deze zijn altijd op maat van je organisatie en sluiten aan bij je eigen duurzame doelstellingen. We denken daarbij zeker met je mee, want we zijn een schoonmaakbedrijf dat voorop loopt en dat je graag helpt om van duurzaamheid een integraal onderdeel te maken in alle aspecten van je bedrijf.

Social return on investment (SROI): help mensen weer aan het werk

Wil je als bedrijf maatschappelijk impact maken? Bijvoorbeeld door mensen een kans te geven voor wie een plek op de arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is? Als je eigen bedrijfsactiviteiten daar geen mogelijkheden voor bieden, doet Gom dat voor je. We nemen de SROI-doelstellingen dan op in de overeenkomst.

Wij zorgen ervoor dat medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt op jouw locatie(s) aan de slag gaan. Opgeleid door ons, begeleid door ons. Met een gedegen inwerkprogramma en jobcoaches op locatie slagen we er effectief in om mensen terug te brengen in het arbeidsproces. En vooral om ze meer voldoening te laten ervaren, door nuttig werk te doen.

Hoe lekker werk jij

SROI binnen GOM

Gom is een mensenbedrijf. Werkgeluk voor medewerkers is ons uitgangspunt. Dit zie je terug in de mogelijkheid tot vergaande persoonlijke ontwikkeling. Binnen het programma 'Hoe lekker werk jij?' focussen we op duurzame inzetbaarheid en ondersteunen we onze medewerkers om gezond, fit en met plezier aan het werk te zijn en blijven.

Logo van Flex

Maatwerk met FLEX

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Met FLEX van Gom bieden we je een flexibele aanpak op maat en geven we invulling aan je (voortdurend) veranderende behoeftes.

een medewerker van Magnifique, gekleed in een polo, loopt achter een werkwagen

Magnifique: maximaal inzetten op beleving

Soms is de beleving van een omgeving essentieel. Schoonmaak kan dan een grote bijdrage leveren aan de vijfsterrenervaring die je je gasten en medewerkers belooft. Met Magnifique vullen we de reguliere schoonmaak aan met uitstekende service.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Hulp nodig bij je keuze voor een schoonmaakprogramma?

Twijfel je nog wat het beste past bij jouw situatie? Dan helpen we je graag om de beste oplossing te vinden, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Zo helpen wij a.s.r. om een gastvrij gevoel te creëren

Een schone werkomgeving helpt om een plezierige werkomgeving te creëren en kan een groot verschil maken. Ontdek hoe verzekeraar a.s.r. samen met zijn partners er alles aan doet om werknemers én gasten zich thuis te laten voelen.

Nieuws, blogs en cases