Méér dan een perfecte schoonmaak alleen

Als je écht maatwerk zoekt. Of als je kantoor ook je visitekaartje is of je wilt je medewerkers en gasten onderdompelen in een vijfsterrenservice, dan kies je voor Gom Offices. Kort gezegd: schoonmaak die niet ophoudt bij schoonmaak alleen. Je hebt de mogelijkheid om je schoonmaakcontract op flexibele basis af te sluiten. Of om een duurzaamheidsprogramma op maat voor je locatie(s) in te passen en de mogelijkheid medewerkers vanuit social return te laten aansluiten.

Natuurlijk is het overal smetteloos schoon. Duidelijk zichtbare medewerkers versterken de schoonbeleving nog eens extra. Medewerkers die - als dat wenst - niet alleen schoonmaker zijn maar ook inzetbaar zijn voor andere taken zoals een host(ess) voor overdag. Of om bij te springen als ergens op locatie extra handen nodig zijn. Door aanvullende hospitalitytrainingen heb je schoonmakers over de vloer die herkenbaar bijdragen aan de gastvrijheid richting medewerkers en bezoekers.

Neem contact met ons op   Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met onze schoonmaakdiensten?

Ontwikkeling duurzaamheidsprogramma’s

Omarm je duurzaamheid in je bedrijfsvoering? Dan heeft Gom ruime ervaring en maken we de juiste match voor jou. We ontwikkelen specifieke duurzaamheidsprogramma’s. Op maat, dus aansluitend bij je eigen duurzame doelstellingen. En met veel eigen inbreng van onze kant, want we zijn een schoonmaakbedrijf dat voorop loopt. Dat geldt voor zowel mens als milieu.

Social return on investment (SROI)

Gom is een mensenbedrijf. Werkgeluk voor medewerkers is het uitgangspunt, vertaald in onder meer de mogelijkheid tot vergaande persoonlijke ontwikkeling. Binnen het programma op duurzame inzetbaarheid 'Hoe lekker werk jij?' worden medewerkers van Gom ondersteund om gezoidn, fit en met plezier aan het werk te zijn en blijven. 

Misschien wil je ook zelf de verantwoordelijkheid nemen om meer mensen gelukkig te maken. Bijvoorbeeld door mensen een kans te geven voor wie een plek op de arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is. Als je eigen bedrijfsactiviteiten daar geen mogelijkheden voor bieden, doet Gom dat voor je. We nemen dan SROI-doelstellingen op in de overeenkomst.

Wij zorgen ervoor dat medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt op jouw locatie(s) aan de slag gaan. Opgeleid door ons, begeleid door ons. Met een gedegen inwerkprogramma en jobcoaches op locatie slagen we er effectief in om mensen terug te brengen in het arbeidsproces. En vooral om ze meer voldoening te laten ervaren, door nuttig werk te doen.

Kijk ook eens bij Buitengewoon

Logo van Flex

Maatwerk met FLEX

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Maar elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Met FLEX van Gom geven we invulling aan je veranderende behoefte.

een medewerker van Magnifique, gekleed in een polo, loopt achter een werkwagen

Magnifique: maximaal inzetten op beleving

Soms is de beleving van een omgeving essentieel. Schoonmaak kan dan een grote bijdrage leveren aan de vijfsterrenervaring die je je gasten en medewerkers belooft.

Wat je verder nog kunt wensen

Eigenlijk vul je de samenwerking met Gom Offices naar eigen behoefte zelf in. We denken graag mee, want elke locatie en elke opdrachtgever heeft weer een ander idee van flexibiliteit, maatwerk of die vijfsterrenbeleving. We zijn benieuwd naar jouw idee.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Hulp nodig bij je keuze?

Twijfel je nog wat het beste past bij jouw situatie? Dan helpen we je graag, neem gerust contact op.

Neem contact op

ASR laat medewerkers en gasten thuis voelen

Plezierig werken op kantoor. Een schone werkomgeving helpt hierbij; iets wat schoon is, kan het verschil maken. Een gróót verschil wat ons betreft. En dat laten we je graag zien. Ontdek hoe verzekeraar a.s.r. samen met zijn partners er alles aan doet werknemers én gasten zich thuis te laten voelen.

Nieuws, blogs en cases

Inmarsat Teleport schotels
Kantooromgevingen Schoonmaak
Referentie

Schoonmaken in een Star Wars-decor in Friesland

Gom Offices maakt schoon op een wel heel bijzondere locatie in Friesland. Naar volle tevredenheid: 'We hebben al heel lang een samenwerkingsverband...

Best practice award 2021
Kantooromgevingen Schoonmaak
Nieuws

TNO en Gom samen finalist Best Practice Award 2021

Gom Offices is samen met opdrachtgever TNO een van de vijf finalisten die kans maken op de Best Practice Award 2021. Stem...

een medewerker van Gom Logistiek zit op een schrobzuigmachine en schrobt de vloer in de bedrijfshal
Kantooromgevingen Schoonmaak
Nieuws

Veiligheidsrisico’s is logistiek speerpunt in veiligheidsbeleid Gom

Bij Gom is een veilige werkomgeving een vanzelfsprekend onderdeel van duurzaam medewerkersbeleid, in de logistiek zijn de veiligheidsregels extra aangescherpt.