Musea en congrescentra

Gom Hospitality weet wat bezoekers van musea en congrescentra beweegt. Als mensen ergens met andere ogen kijken, is het wel in een museum. En als het voor bezoekers van een congrescentrum ergens nauw luistert, is het wel de ambiance. In die situaties valt schoonmaak extra op. En in die situaties is er één schoonmaakbedrijf dat begrijpt waarom. Musea en congrescentra zijn geen alledaagse locaties om schoon te maken. Beide met een grote dynamiek. Beide in omgevingen waarin kleine details grote impact kunnen maken.

‘Museaal schoonmaken’ met Gom Hospitality

Een museum bezoeken moet een beleving zijn. Dat is één reden om voor ons als sectorspecialist te kiezen. Maar Gom Hospitality weet ook dat schoonmaken in het decor van een museum kennis van zaken vraagt. Een decor met kostbare museumstukken en vaak een al even kostbaar gebouw. Daarom gaan uitsluitend gespecialiseerde, goed opgeleide medewerkers bij je aan de slag. Onderdeel van hun opleiding is een virtual reality  module, waarmee ze hun niet alledaagse werkplek al eigen maken.

Meer over de VR opleiding

Evenementenzaal

Congresseren met Gom Hospitality

Grote onderwerpen. Belangrijke thema’s. Als er iets niet mag afleiden in een congrescentrum is het die vieze stoel of onverzorgde vloer. Gom Hospitality heeft veel ervaring met de bijzondere aanpak die een congrescentrum vraagt.

Dagelijks wisselende bezoekersaantallen bijvoorbeeld, uiteenlopende doelgroepen, ongebruikelijke schoonmaaktijden: aan de grootste zaal tot de kleinste unit ontvang je bezoekers in een perfect schone omgeving.

Voordelen van een sectorspecialist als Gom Hospitality

  • Medewerkers zijn elke dag alleen maar actief in musea en congrescentra.
  • Flexibel meebewegen met wisselende bezoekersaantallen.
  • Schoonmakers krijgen een specialistische opleiding, ook in hostmanship.
  • Met een organisatie als Gom erachter ben je verzekerd van efficiency in de uitvoering.
  • Landelijk actief, dus altijd in de buurt.
2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten? Ik help je graag

Je maakt bewust een afgewogen keuze voor je exposities of eventpartners. De keuze voor het juiste schoonmaakbedrijf verdient ook die bewuste keuze. We helpen je graag bij vragen en lichten toe waarom Gom Hospitality als schoonmaakpartner op jouw locatie het verschil maakt. Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Contactformulier