Dagrecreatie

Het is misschien niet het eerste wat je gasten zich herinneren na een dagje uit: de schoonmaak. Gek genoeg is het wél het eerste dat mensen melden op reviewsites als het in een locatie voor dagrecreatie niet schoon is. Hoeveel meer reden wil je hebben om die schoonmaak over te laten aan een specialist?

Die specialist bestaat: Gom Hospitality. Actief in de hele hospitalitysector, met de focus op locaties voor dagrecreatie zoals pretparken en dierentuinen en op één- en meerdaagse evenementen. Locaties waar schoonmaak nooit standaard is. Bezoekersaantallen fluctueren per dag en soms zelfs per uur. Bezoekers die er voor hun plezier naartoe gaan. En die letterlijk kunnen vallen over een leeg frietbakje op de grond of zich verslikken in hun koffie aan een restauranttafeltje dat niet schoon is. Gom Hospitality heeft al langer onderkend dat die locaties om een eigen aanpak vragen.

Waarom kiezen klanten voor Gom Hospitality:

  • Flexibel. Elke dag wisselende bezoekersaantallen vangen we eenvoudig op.
  • Specialistisch. We weten dat ‘schoon’ een essentieel onderdeel van de bezoekersbeleving is.
  • Ervaren. Medewerkers werken uitsluitend in locaties als deze.
  • Gastvrij. Met ‘hospitality’ als extra opleidingsmodule zijn medewerkers ook sociaal vaardig
  • Efficiënt. Onderdeel van een grote organisatie, met alle schaalvoordelen van dien.

Maak de beleving van je bezoekers helemaal compleet

Op reviewsites zijn bezoekers niet zuinig met hun kritiek als het ergens niet schoon is. En terecht. Daar betalen ze voor. Net zo goed als je als opdrachtgever betaalt voor een schoonmaakbedrijf dat begrijpt hoe schoonmaak doorwerkt in beleving. Doe het daarom met Gom Hospitality.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Ook een eigen aanpak?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de schoonmaak op jouw locatie? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Contactformulier