FLEX: flexibele schoonmaak in de hospitality-sector

Flexibele schoonmaak is met name in hospitality-omgevingen heel belangrijk. De bezetting is immers niet altijd voorspelbaar. Een langere periode van regen of juist mooi weer kan een grote invloed hebben op je bezoekcijfers. En daarmee op je vervuiling.

beeldmerk FLEX van Gom

Krijg je onverwacht meer gasten en bezoekers dan vooraf was ingeschat? Geen probleem, met FLEX passen we ons schoonmaakrooster op korte termijn aan op jouw behoeftes.

Blijdorp stapt over op FLEX

een medewerker van Gom, gezien op de rug, die met een ramenwisser de glazen wand van het Oceanium in Blijdorp was met op de achtergrond haaien

De behoefte aan meer flexibiliteit in de schoonmaak is voor Blijdorp reden om over te stappen op een nieuwe contractvorm van Gom: FLEX. Niet langer meer een vast programma voor een afgesproken termijn, maar op- en afschalen naar behoefte.

Lees meer over de overstap van Blijdorp naar FLEX

3 modules voor extra maatwerk

Wil je nog meer uit FLEX halen? Dat kan dankzij deze drie optionele modules.

  • De servicemodule: deze module is gericht op de beleving van de bezoeker en extra hygiëne. We maken bijvoorbeeld overdag schoon en focussen op de uitstraling van je gebouw. Het oordeel van bezoekers over je locatie wordt steeds meer bepaald door niet-technische zaken zoals hoe schoon de omgeving oogt. Met FLEX van Gom zorg je voor een fantastische beleving. Met schoonmaakmedewerkers die je ook overdag van dienst zijn, is er altijd iemand achter de hand voor kleine ongelukjes en grotere calamiteiten.
  • De smartmodule: deze module maakt gebruik van data en/of sensoring om de meest efficiënte inzet van schoonmaak te bepalen. Bezoekers worden in de meeste gevallen bij de entree geregistreerd. Die data gebruiken we om de meest effectieve inzet van onze schoonmakers te bepalen. Ook sensoren kunnen een rol spelen om inzicht te krijgen in je bezetting en de schoonmaak daar op aan te passen.
  • De multi-inzetmodule: deze module helpt je aan medewerkers die meerdere taken kunnen doen.

Met FLEX heb je dus altijd de schoonmaakinzet die je nodig hebt.

de 3 modules van het concept Flex uitgebeeld in een visual

FLEX: een boost voor de schoonmaakmedewerkers

De introductie van FLEX heeft vaak positieve gevolgen voor onze schoonmaakmedewerkers. Het werk wordt er in de meeste gevallen leuker op. Bijvoorbeeld omdat ze als multifunctionele medewerkers meer taken te doen hebben, zodat hun werk afwisselender wordt. 

Veel medewerkers kunnen bijvoorbeeld aan de slag als servicekracht. Ook komt werken overdag meer binnen bereik. Onze medewerkers dragen bij aan het werkgeluk van jouw medewerkers en bezoekers, maar door te kiezen voor FLEX draag je ook bij aan het werkgeluk van onze mensen. Dankjewel!

Meer weten over de flexibele schoonmaak van Gom?

een medewerker van Magnifique, gekleed in overhemd en giletje, kijkt je lachend aan

Elke omgeving is anders en elke wens is anders. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de ideale invulling voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op zodat we ons FLEX-concept met je kunnen bespreken. Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij contact met je op

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

Schoonmaak kan in meerdere branches flexibeler

Ook in andere branches kan er gekozen worden voor FLEX en kan de schoonmaak ingevuld worden naar behoefte. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van FLEX voor jou branche.

Lees meer over FLEX