FLEX in de hospitality

Vooral in hospitality-omgevingen is de bezetting niet altijd voorspelbaar. Een langere periode van regen of juist mooi weer kan een grote invloed hebben op je bezoekcijfers. En daarmee op je vervuiling.

beeldmerk FLEX van Gom

Krijg je onverwacht meer gasten en bezoekers dan vooraf was ingeschat?
Dan passen we onze inzet op korte termijn aan.

Blijdorp stapt over op FLEX

een medewerker van Gom, gezien op de rug, die met een ramenwisser de glazen wand van het Oceanium in Blijdorp was met op de achtergrond haaien

De behoefte aan meer flexibiliteit  is voor Blijdorp reden om over te stappen op een nieuwe contractvorm van Gom: FLEX. Niet langer meer een vast programma voor een afgesproken termijn, maar op- en afschalen naar behoefte.

Lees meer over de overstap van Blijdorp naar FLEX

3 modules voor extra maatwerk

Wil je nog meer effect van FLEX? Doe het met deze drie optionele modules.

  • De servicemodule is gericht op schoonbeleving en extra hygiëne, zoals overdag schoonmaken en focus op uitstraling van je gebouw. Het bezoekersoordeel over je locatie wordt steeds meer bepaald door niet-technische zaken. Met FLEX van Gom leg je meer focus op de beleving. Met schoonmaakmedewerkers die je ook overdag van dienst zijn, is er altijd iemand achter de hand voor kleine ongelukjes en grotere calamiteiten.
  • De smartmodule maakt gebruik van data en/of sensoring om de meest efficiënte inzet van schoonmaak te bepalen. Bezoekers worden in de meeste gevallen bij de entree geregistreerd. Die data gebruiken we graag om de meest effectieve schoonmaakinzet te bepalen. Ook sensoren kunnen een rol spelen om inzicht te krijgen in je bezetting.
  • De multi-inzetmodule helpt je aan medewerkers die meerdere taken kunnen doen.

Met FLEX heb je dus altijd de schoonmaakinzet die je nodig hebt.

de 3 modules van het concept Flex uitgebeeld in een visual

Een boost voor de schoonmaakmedewerkers

De introductie van FLEX heeft vaak positieve gevolgen voor onze schoonmaakmedewerkers. Het werk wordt er in de meeste gevallen leuker op. Bijvoorbeeld omdat multifunctionele medewerkers meer taken te doen hebben, zodat hun werk afwisselender wordt. Veel medewerkers kunnen aan de slag als servicekracht. Ook komt werken overdag meer binnen bereik. Daarmee dragen zij niet alleen bij aan het werkgeluk van jouw medewerkers: wij dragen met FLEX samen ook bij aan het werkgeluk van onze mensen.

Meer weten over FLEX van Gom?

een medewerker van Magnifique, gekleed in overhemd en giletje, kijkt je lachend aan

Elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Daarom gaan we graag met je in gesprek over de ideale invulling voor jouw situatie. Neem vrijblijvend contact op zodat we ons FLEX-concept met je kunnen bespreken. Laat jouw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij hierover contact met je op.

Neem contact met ons op

Schoonmaak kan in meerdere branches flexibeler

Ook in andere branches kan er gekozen worden voor FLEX en kan de schoonmaak ingevuld worden naar behoefte.

Lees hier meer over FLEX van Gom