FLEX van Gom: schoonmaak naar behoefte

Herken je dit? De bezetting van je gebouw fluctueert veel meer dan je gedacht had, zeker na corona. Of je gebruikers verwachten niet alleen dat het gebouw ’s morgens vroeg schoon is, maar de hele dag door. Zomaar twee voorbeelden waarom je je kunt afvragen: kan de schoonmaak misschien flexibeler?

Als je behoefte aan schoonmaak verandert, waarom zou je er dan voor kiezen om elke dag volgens een vast programma te laten schoonmaken? Niet nodig. Je kunt bij ons kiezen voor FLEX. Professionele schoonmaakkwaliteit, maximale mogelijkheden om de schoonmaak te laten aansluiten bij je veranderende behoeften.

De voordelen van FLEX

Vijf iconen die uitbeelden wat het concept Flex oplevert voor de klant: een oog, een spaarvarken, een veer (spiraal), een hoofd waar pijlen uitkomen en een vergrootglas

Neem contact met ons op  Benieuwd wat FLEX van Gom voor jou kan betekenen?

FLEX. Hoe werkt dat?

Met FLEX van Gom geven we invulling aan je veranderende behoefte. Op een proactieve manier: door mee te bewegen met het gebruik van je locatie, met het aantal gebruikers en met de vervuilingsgraad. Onverwacht extra drukte in je primaire proces? Wij schalen op. Het laatste tevredenheidsonderzoek laat zien dat de beleving omhoog kan? Wij passen het programma aan. Je schoonmaakprogramma sluit altijd naadloos aan op veranderende interne of externe ontwikkelingen. En legt accenten waar jij ze wilt hebben.

  • Voorafgaande aan de samenwerking spreken we een bandbreedte af waarbinnen je de schoonmaakinzet kunt variëren.
  • We bepalen samen binnen hoeveel tijd aanpassingen worden doorgevoerd.
  • Elk kwartaal bekijken we of je FLEX-contract nog aansluit bij je werkelijke situatie.

FLEX in 3 stappen

Is overstappen op FLEX van Gom verstandig in jouw situatie? Wat levert het op? En hoe werkt het? Vragen waar je van ons een helder antwoord op krijgt, want in het proces ernaartoe ontzorgen we je helemaal. In 3 stappen:

Samen met je FLEX-adviseur bekijk je wat overstappen je kan opleveren. En, eerlijk is eerlijk, of het wel verstandig is. We nemen alle aspecten mee die daarin een rol spelen: het aantal gebruikers, wel of geen vaste werkplekken, vakantieperiodes, seizoensinvloeden en evenementen.

Lijkt het interessant? Dan calculeren we, met inbegrip van de financiële consequenties voor mensen en machines, zodat je gefundeerd een keus kunt maken.

Bij een ‘go’ zetten we samen onze handtekeningen onder het contract. Ook weer rekening houdend met de facetten die van belang zijn, zoals een minimale bezetting, periodieke evaluatiemomenten en aangepaste service level agreements.

FLEX in jouw sector

Een medewerkster van Gom staat de vloer te moppen

Kantoren

Schoonmaker van Gom is het raam aan zemen van het haaienverblijf.

Hospitality

een medewerkster van Gom Zorg maakt met een blauw doekje de papagaai boven een ziekenhuis bed schoon

Zorg

2 medewerkers van Gom Onderwijs maken het auditorium schoon, de een stofzuigt de ander maakt de stoelen schoon

Onderwijs

Portretfoto van Matthijs Monster, salesmanager Gom Offices

Meer weten over FLEX van Gom?

We gaan graag met je in gesprek over de ideale invulling van FLEX voor jouw situatie.  Laat jouw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact met ons op

Of neem zelf vrijblijvend contact op met Matthijs Monster, onze FLEX-specialist. Dit kan telefonisch via 06 10 23 96 86 of per e-mail naar mmonster@gom.nl.