Extra of aanvullende diensten in de zorg

Wij zijn je graag van dienst met het volgende werkzaamheden:

Trainingen en advies over desinfectie

Met een effectief hygiënebeleid levert Gom Zorg een belangrijke bijdrage aan het beperken van het risico van infectie-uitbraken binnen zorginstellingen. Onze vakspecialisten zijn goed op de hoogte van de actuele richtlijnen voor infectiepreventie en de laatste eisen die zijn gesteld door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

een medewerkster van Gom Zorg heeft beschermende kleding aan en plaatst als laatste nog een haarnetje over haar hoofd

Gom Zorg geeft advies en trainingen over hygiëne en desinfectie. Ook op gebied van desinfectie van corona-omgevingen.

Hoe doe je dat? Welke verschillende isolaties zijn? Hoe train je medewerkers? Een e-learning met instructievideo is beschikbaar. 

Opdrachtgevers kunnen al rekenen op het advies en de trainingen van Gom Zorg. Maar ook organisaties waar een eigen schoonmaakdienst werkt, die niet over deze kennis beschikt of organisaties waar een ander schoonmaakbedrijf actief is, kan de hulp inschakelen van de specialisten van Gom Zorg.  

Contactpersoon Gom Zorg

UVC-robot voor het desinfecteren van ruimten

de UV-robot Thor staat in een operatiekamer en zorgt voor desinfectie van deze ruimte door behulp van UV-licht

De robot, THOR UVC® geheten, is een krachtig mobiel desinfectiesysteem voor ruimten en oppervlakten. De robot scant automatisch de ruimte, van vloer tot plafond, en levert de exacte dosis UVC-licht om gladde oppervlakten te desinfecteren. De UVC-straling beschadigt micro-organismen blijvend. De robot rekent daardoor effectief af met bacteriologische en virologische verontreiniging. De robot wordt door Gom Zorg in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn en Purmerend al ruim een jaar ingezet. 

Contactpersoon Gom Zorg

‘Samen’ voor de zorg van morgen

Met Samen bundelt Gom Zorg alle expertise die voorhanden is om niet-zorggerelateerde taken in care-omgevingen over te nemen. Zo ondersteunen we in de dagelijkse zorg voor cliënten, nemen we tijdrovende facilitaire taken van zorgmedewerkers over en zorgen we voor technische ondersteuning waar het kan. Samen helpt uw zorgprocessen te optimaliseren. 

Bij veel instellingen is Gom Zorg al jaren actief. Vaak al met werkzaamheden die verder gaan dan schoonmaken alleen. Deze ervaringen nemen we mee in Samen. Want elke zorginstelling is anders en elke zorginstelling heeft andere wensen. Bekijk de animatie om een goed beeld te krijgen wat Samen voor jou kan betekenen. 

Contactpersoon Gom Zorg