Week van de Veiligheid 2020

Logo van de week van de veiligheid

Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit toe. Ondernemers en hun medewerkers kunnen veel ellende voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. Week 41, van maandag 5 oktober t/m zondag 11 oktober, is daarom omgedoopt tot de Week van de Veiligheid. Dé week om het thema veiligheid extra onder de aandacht te brengen.

Koninklijke Horeca Nederland, Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland, politie, de PVO’s/RPC’s, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en meer dan 180 gemeenten zetten zich in om van deze week een succes te maken.

Ben jij voorbereid op criminaliteit?

Dit jaar staat de Week van de Veiligheid in het teken van weerbaarheid. Hoe kunnen ondernemers en burgers weerstand bieden tegen criminaliteit? Kun je je preventief hierop voorbereiden? Welke rol kan de gemeente hierin spelen? Tijdens deze week organiseren gemeenten en ondernemers activiteiten voor burgers/hun personeel. Met als doel mensen bewust te maken van vormen van criminaliteit en te informeren hoe zij zich daartegen kunnen weren. Meer informatie vind je op de website Weekvandeveiligheid.nl.

Contact over veiligheid en weerbaarheid

Nieuwsgierig naar onze werkwijze en vernieuwende oplossingen rond het creëren van veiligheid? Behoefte aan concrete beveiligingsmaatregelen om uw organisatie weerbaar te maken? Neem contact met ons op hierover.