Trigion start onderzoek winkelveiligheid anno 2021

Retail

Wat betekent veilig winkelen anno 2021? Wanneer bent je er als winkelier echt gerust op dat jouw winkel, mensen en spullen veilig zijn? En wat ís veiligheid eigenlijk vandaag de dag? Trigion, specialist en marktleider in retail security, brengt in kaart waar retailers écht tegenaan lopen als het gaat om beveiliging.

Nieuwe wereld met nieuwe veiligheidsrisico’s

Met de uitbraak van Covid-19 is de druk op winkeliers enorm toegenomen, ook op het gebied van beveiliging. Ineens zagen zij zich gesteld voor compleet nieuwe veiligheidsrisico’s en moesten zij invulling geven aan nieuwe veiligheidseisen. Veilig winkelen gaat steeds meer over afstand houden, controleren van bezoekersaantallen en het verstrekken van mondmaskers en desinfecterende handgel. En tijdens lockdowns komen daar nog de zorgen bij van de beveiliging van een onbemand pand.

Veiligheidsbehoefte van 30.000 winkeliers

Trigion wil retailers ondersteunen bij de invulling van hun veiligheidsbeleid. Om te beginnen door de veiligheidsbehoefte van meer dan 30.000 winkeliers in kaart te brengen. Samen met onafhankelijk marktonderzoeksbureau Markteffect, introduceert Trigion de Retail Security Benchmark 2021. Een onderzoek naar de staat van beveiliging in de retail, algemeen en sectorspecifiek.

Doe mee aan de Retail Security Benchmark 2021!

De Retail Security Benchmark 2021 wordt breed uitgezet onder 30.000 professionals in de sector. Iedereen met affiniteit voor beveiliging kan mee doen. Via banners en advertenties roepen we winkeliers op om zoveel mogelijk mee te doen. Want alleen dan kan de beveiligingsspecialist inspelen op de actuele vraag. Deelname aan het onderzoek is geheel anoniem en kost slechts 5 minuten.

Onderzoek is gesloten, resultaat volgt.

Retail Security Benchmark 2021

De uitkomsten van het onderzoek publiceren Trigion en Markteffect in een uitgebreid rapport dat branchebreed beschikbaar komt. Op verzoek vertaalt Trigion de uitkomsten naar een specifieke aanbeveling voor winkeliers of andere belanghebbenden.

Neem contact op    Direct contact over beveiliging van jouw winkel(s)?