Trigion doet mee aan Het Klokhuis open bedrijvendag voor kinderen

Onderwijs

Op zaterdag 30 maart organiseert jeugdprogramma Het Klokhuis i.s.m. de Kamer van Koophandel de open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Ruim 130 bedrijven in heel Nederland openen die dag hun deuren speciaal voor kinderen om ze een kijkje achter de schermen te geven. Wij zijn daar één van! Dus is jouw kind een geboren ondernemer, of gewoon enorm nieuwsgierig naar hoe wij op onze AlarmServiceCentrale veiligheid creëren, en hoe het is om een beveiliger te zijn? Schrijf hem/haar in via www.hetklokhuis/nl/backstage.

Kinderen kunnen op 30 maart tussen 10:00 uur en 13:00 uur bij ons een kijkje nemen achter de schermen en een BHV cursus volgen.  Wij vinden het leuk als jouw kind hier aan mee wil doen. Tot 30 maart!

Een afbeelding van een groen met roze appel met daarvoor de titel het klokhuis.

Over Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat Het Klokhuis heeft opgezet met steun van de Kamer van Koophandel. Doel hiervan is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.