Trigion awards 2016 uitgereikt

Onlangs ontvingen Jolanda Deleij (medewerker van het jaar), Abdel Bellaoui (teamleider van het jaar) en het beveiligingsteam bij Phillip Morris Holland (object van het jaar) de Trigion Award 2016. Middels de Trigion Awards, die jaarlijks worden uitgereikt, wordt er aandacht gegeven aan de meest betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Mooi aan de Trigion Awards is dat de klanten van Trigion hun favoriet(en) mogen nomineren. Na een selectie van nominaties, kijkt een onafhankelijke jury welke medewerkers de award mogen ontvangen. Bij de selectie wordt gekeken naar de toelichting van de klant. Er wordt gekeken of de medewerker een voorbeeldfunctie heeft richting de andere collega’s op het gebied van kennis en vakmanschap en uiteraard richting de klant als het gaat om Hostmanship.

Medewerker van het jaar

Jolanda Deleij, actief binnen Propertize in Utrecht, ontving de Trigion Award voor medewerker van het jaar. Jolanda is niet alleen het visitekaartje voor Porpertize, ook ontzorgt ze de organisatie. Jolanda geeft bezoekers een gevoel van gastvrijheid, geeft voorstellen ter verbetering en trekt collega’s hierin mee.

Teamleider van het jaar 2016

Teamleider Abdel Bellaoui is erg betrokken bij opdrachtgever COA in Amsterdam. Hij ontving dit jaar van Zygmunt Kowalski de Trigion Award voor teamleider van het jaar. ‘Abdel is zijn gewicht in goud waard’ vertelde Anky van de Berg (locatiemanager van COA Amsterdam). Abdel denkt actief mee naar oplossingen en is daarbij erg vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn collega’s spreken lovend over Abdel en over zijn manier van werken. Tijdens zijn uitreiking waren zij er allemaal bij.

Object (beveiligingsteam) van het jaar

Het beveiligingsteam bij Philip Morris Holland ontvingen dit jaar de Trigion Award voor object van het jaar. Philip Morris Holland is al sinds 2008 een loyale opdrachtgever van Trigion. Het team heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt waarbij het team deze uitdagingen met beide handen aanpakte en zorgde voor een positieve uitkomst. Dit heeft ertoe geleid dat PMG tot één van de meest veilige en best beveiligde fabrieken behoord. Een prestatie om trots op te zijn!

Alle winnaars zijn onlangs op hun werkplek verrast door het betrokken management, waarbij ze de Trigion Award ontvingen uit handen van Zymunt Kowalski.

Jolanda staat in uniform geposeerd voor de camera met de Trigion Award in haar handen.
Abdel staat in zijn uniform geposeerd voor de camera met een bos bloemen.
Het team van Philip Morris staat in uniform geposeerd voor de camera.