Shahid Talib nieuwe algemeen directeur Breijer

Sinds september staat Shahid Talib aan het roer van de technische dienstverlener Breijer, onderdeel van Facilicom Group. Een van de speerpunten van de nieuwe algemene directeur is het stimuleren van het meer integraal denken en handelen.

“Binnen Breijer zetten wij ons, samen met onze klanten, partners en collega's, in voor een betere leefomgeving. Samen met de andere Facilicom bedrijven bieden we onze expertise op het gebied van soft en hard services aan om onze klanten volledig te ontzorgen. De komende jaren zullen we dit nog meer versterken en wordt technologie een belangrijk middel om de gebruiker centraal te blijven stellen en te voorzien in zijn behoeften”, aldus Shahid.

Shahid was voorheen werkzaam bij Heijmans, een beursgenoteerde onderneming met activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra. Na een traineeship bij Heijmans volgden diverse leidinggevende functies. In zijn laatste functie bij Heijmans was hij Directeur Smart City. Shahid is een expert op het gebied van technologie en data-gedreven oplossingen. Zijn persoonlijke missie is de leefomgeving duurzamer, slimmer én gezonder maken. Daarbij staat de mens centraal. Dat is zijn gepassioneerde overtuiging, een overtuiging die goed aansluit bij Facilicom Group.