Schoon genoeg van griep!

Zorg

Weet u het nog? Vorig jaar bereikte het ziekteverzuim in Nederland een nieuw record, met 4,2%. Boosdoener: de flinke griepepidemie in het eerste kwartaal van 2018. Nu het november is, duurt het niet lang meer of de eerste ziekmeldingen door het griepvirus dienen zich aan. Is er iets aan te doen? Ja, Gom heeft een aantal tips!

Schoon genoeg van griep man in bed

Eerlijk is eerlijk, helemaal te voorkomen is griep niet. We hebben nu eenmaal verminderde weerstand in de winter. Maar een goede hygiëne op de werkvloer voorkomt veel. Daar heeft u natuurlijk een schoonmaakbedrijf als Gom voor, om plekken met een hoog grieprisico effectief te reinigen.
 
Maar er zijn ook tips die uw medewerkers ter harte kunnen nemen. Tips, die zo voor de hand liggen dat we er amper nog bij stil staan. Daarom deze poster, als geheugensteuntje. Alstublieft. Hang ‘m op. Deel het digitaal. Bespreek het even met uw collega’s. En als iedereen de adviezen in de oren knoopt, blijft een hoog ziekteverzuim u in ieder geval bespaard. We wensen u een gezond winterseizoen toe!

Download hier de griepposter