Samenwerking tussen ForcePro en Trigion

De toepassing van drones en de dreiging die daar van uit gaat ontwikkelt zich razendsnel. Om ook in de 3e dimensie (het luchtruim) te voorzien in beveiligingsoplossingen kiest Trigion voor een samenwerking met ForcePro. Op basis van hoogwaardige producten en bewezen DroneShield technologie ontwikkelen beide partners vernieuwende oplossingen tegen ongewenste drone activiteiten. Onlangs ondertekenden Trigion en ForcePro een samenwerkingsovereenkomst.

Sales directeur Menno van der Zalm (Trigion) en directeur Theo Karafantis (ForcePro) ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Sales directeur Menno van der Zalm (Trigion) en directeur Theo Karafantis (ForcePro) ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

DroneShield technologie

ForcePro is een internationale leverancier van DroneShield met kwalitatief goede producten en specialistische oplossingen tegen ongewenste drones. Door mobiele of vaste apparatuur is het mogelijk om drones te detecteren en daar uiteindelijk weer de vereiste actie op te nemen. Directeur Theo Karafantis is enthousiast over de samenwerking. ‘Wet- en regelgeving op het gebied van dronetechnologie blijft zich ontwikkelen waarmee deze technologie ook in Nederland toegankelijker wordt. Samen met Trigion bereiken we een breed netwerk met publieke en private stakeholders die we passende oplossingen bieden voor actuele uitdagingen’.

Veiligheid creëren in de 3e dimensie

Sales directeur Menno van der Zalm initieerde de samenwerking met ForcePro en onderkent het onderscheidende vermogen van de samenwerking. ‘Steeds meer organisatie oriënteren zich op het luchtruim als een 3e dimensie in veiligheid. Dronetechnologie en vooral preventie tegen de ongewenste toepassing daarvan wordt een steeds belangrijker onderdeel van de integrale propositie waarmee Trigion zich onderscheidt in de markt’.  

Drone Experience 2021

Om de nieuwe samenwerking te onderstrepen organiseren Trigion en ForcePro op vrijdag 15 oktober de Drone Experience 2021. Op locatie bij ForcePro aan de Baarleseweg 81 in Alphen worden deelnemers meegenomen in actuele ontwikkelingen op het gebied van dronetechnologie, dronedetectie en dronepreventie. Interesse om hierbij aanwezig te zijn? Lees meer en meld je aan.