Samenwerking Trigion met NBOV

Retail

Met ingang van 1 december 2021 werkt de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) samen met Trigion in het creëren van veiligheid ten behoeve van haar leden. De NBOV zet zich in voor ondernemers in de ambachtelijke (banket) bakkerij, op alle onderwerpen rondom ondernemerschap, werkgeverschap en vakmanschap. Veiligheid en beveiliging zijn belangrijke thema’s waarvoor leden van de NBOV terecht kunnen bij haar beveiligingspartner Trigion.

NBOV ledenvoordeel

Trigion is ruim 100 jaar toonaangevend in het creëren van veiligheid bij uiteenlopende organisaties. Steeds vaker doen we dat met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. Leden van de NBOV kunnen terecht bij Trigion en zusterbedrijf Hoffmann, voor uiteenlopende diensten op het gebied van riskmanagement en beveiliging. Zo kunnen leden van de NBOV bijvoorbeeld profiteren van korting tot 50% op abonnementen alarmverificatie en alarmopvolging. 

Meer informatie en direct contact

Ben jij lid van de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging en wil je weten wat Trigion voor de beveiliging van je pand(en) kan betekenen? Lees meer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag direct een offerte aan.