‘s Heeren Loo zet samenwerking met Gom Zorg verder

Medewerkers Gom

‘s Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud. Er is zorgvuldig gekeken hoe de schoonmaakdienstverlening ook richting de toekomst op de beste wijze kan worden voortgezet. Besloten is om voor de steunpunten Amersfoort, Apeldoorn, Ermelo en Wekerom de samenwerking met Gom Zorg te continueren. Luc Trommelen, operationeel manager Gom Zorg: “Mooi om te zien dat er naast prijs ook veel ruimte is om goed toe te lichten hoe we kwaliteit, strategische samenwerking én sociale duurzaamheid vorm geven binnen deze samenwerking. We zijn er dan ook enorm trots op dat ’s Heeren Loo opnieuw voor ons koos.”  

Mignon Peter, Facilitair Manager van ‘s Heeren Loo: Samen met onze schoonmaakpartner GOM werken wij aan onze drie beloftes: “goed leven voor de client, mooi werk voor de professional en een duurzaam gezonde organisatie om de continuïteit van onze maatschappelijke rol te realiseren.” Dit doen we door partnerschap en focus op het gezamenlijke doel, het realiseren van een schone omgeving voor onze mensen.

 

Op de foto v.l.n.r.: Erika Wesseling (Inkoper ’s Heeren) Luc Trommelen (Operationeel Manager Gom Zorg), Mignon Peters (Manager Facilitair ’s Heeren Loo), Nathalie IJzerman (Locatiemanager Facilitair Amersfoort), David van Boheemen (salesmanager Gom Zorg)