Rotterdam The Hague Airport over de samenwerking met Trigion

Trigion is op Rotterdam The Haque Airport verantwoordelijk voor het uitvoeren van de security taken. Dit houdt in dat Trigion het Centrale Security filter bemand waar vertrekkende passagiers worden gecontroleerd. Verder is Trigion verantwoordelijk voor de uitvoering van surveillance, periferiebeveiliging en voor de controle van crew, personeel en voertuigen bij de diverse doorlaatposten.

Directeur van Rotterdam The Hague Airport portret.

Gezien de grote verantwoordelijk die Trigion heeft is goede samenwerking essentieel. Hierbij zijn vertrouwen en het snel kunnen schakelen met elkaar van groot belang. "Ik ben per 1 mei 2017 gestart bij Rotterdam The Haque Airport en ken Trigion goed vanuit een voorgaande betrekking. Dit maakt een goede samenwerking relatief gezien gemakkelijk. Het is in ieder geval fijn elkaars sterke punten te kennen."

"Na mijn start op Rotterdam The Haque Airport wilde ik graag snel de uitvoering van het security proces optimaliseren en goed op sterkte brengen. Dit heeft aan beide zijden best een aantal grote veranderingen en verbeteringen met zich mee gebracht. In dit proces hebben wij alles gelukkig goed met elkaar kunnen afstemmen. Zo kwamen wij op dezelfde golflengte te zitten, zowel qua uitvoering als qua uitstraling van het gehele security proces op Rotterdam The Haque Airport. Dit alles heeft tot zeer veel verbeteringen geleid."

Floris Tammes - Directeur Security, Safety & Support bij Rotterdam The Haque Airport.

In het Jaarverslag 2017 van de Facilicom Group komen diverse stakeholders aan het woord, neem contact met ons op voor meer informatie over de samenwerking met deze en andere referenties.