Nominatie Melle Velema voor V-factor 2017

Mannelijke beveiliger staat uniform met een geel hesje te praten met een collega beveiliger.

Met een bericht op Beveiligingnieuws.nl is onlangs weer een nieuwe verkiezing gestart voor de V-factor 2017. Initiatiefnemer Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) is daarmee op zoek naar ‘de beste beveiliger’, een ambassadeur voor onze sector.

Elk jaar wordt de verkiezing gekoppeld aan een thema, dit jaar is dat duurzame inzetbaarheid. Deelnemers aan de verkiezing werd gevraagd om hun visie te geven op hun werk over vijf jaar, hoe zij hun functie zien en hoe zij zich hierin ontwikkelen.

Het SFPB werd overladen met aanmeldingen, waarna een vakjury drie beveiligers heeft genomineerd. Naast (Trigion) collega Melle Velema gaat het om Esmée Marsman (NVD Beveiligingen) en Sofiaan Chalati (G4S). Volgende week presenteren de genomineerden zich in een video, die wordt gepresenteerd op de Facebook-pagina Veiligheid raakt iedereen.

De winnaar van de V-factor 2017 wordt bekend gemaakt op maandagochtend 9 oktober tijdens de aftrap van de Week van de Veiligheid in de Amsterdam Arena. De hoofdprijs is een iPad. Daarnaast dingen de genomineerden meer naar een publieksprijs, een cadeaubon ter waarde van € 100.

Vergeet u niet om vanaf maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober (18:00 uur) uw stem uit te brengen op Melle Velema? Dat kan via de bovengenoemde Facebook-pagina.