Mobiele beveiligingsoplossing tegen diefstal

Stel je voor: een wereld waarin diefstal bij zonneparken en andere bedrijventerreinen geen zorg meer is. Trigion brengt deze visie dichterbij met een innovatieve mobiele beveiligingsoplossing die snelheid, ontzorging en een praktisch antwoord op de uitdagingen in de sector biedt.

Geïnspireerd door de eisen van verzekeraars, introduceert Trigion mobiele cameramasten die niet alleen razendsnel geïmplementeerd kunnen worden, maar ook een uitgebreid beveiligingspakket leveren. Deze aanpak richt zich niet alleen op het proactief aanpakken van de huidige problematiek, maar ook op het voorbereiden op toekomstige uitdagingen binnen de sector. 

Mobiele cameramast als beveiligingsoplossing tegen diefstal

Wat maakt deze oplossing uniek? De naadloze integratie met Trigion Monitoring en Response. Hierdoor ontstaat een constant bewakingssysteem met directe connectiviteit naar de meldkamer bij verdachte activiteiten. Het doel is niet alleen een effectieve reactie op de stijgende diefstalcijfers, maar ook het ontzorgen van bedrijfseigenaren en het voldoen aan de specifieke eisen van verzekeraars.

Recente praktijkvoorbeelden illustreren de doeltreffende aanpak van Trigion, zoals bij twee projecten in Leek waar in totaal acht mobiele cameramasten binnen 24 uur werden ingezet, en bij een ander project in Garyp waar er vier werden ingezet.