Historische Rotterdamse Entrepothaven kiest voor Trigion

Per februari 2018 zal Trigion zorg dragen voor de veiligheid binnen het historische winkelgebied Entrepothaven in Rotterdam. Met de inzet van retail security specialisten zorgen we ervoor dat het winkelend publiek met een veilig gevoel kunnen winkelen en dat de omgeving schoon en rustig blijft.

Eerder leverde Trigion al retail security specialisten aan de Jumbo supermarkt binnen het winkelgebied. Als tevreden klant heeft het management van de Jumbo Trigion dan ook aangedragen om het gehele winkelgebied onder haar hoede te nemen. Beide partijen hebben veel kennis omtrent veiligheid en kijken er naar uit deze krachten te bundelen.

Winkelcentrum Entrepothaven

Entrepothaven, van oorsprong een overslaghaven,  is een jachthaven in Rotterdam en werd vroeger gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. Winkelcentrum Entrepothaven is een levendig winkelcentrum gevestigd in het Entrepotgebouw ‘De vijf Werelddelen’. Rondom de jachthaven zijn gezellige terrassen en een gevarieerd aanbod van cafés en restaurants.