Gom Uitblinker van kwartaal 3-2019: Raemon van Wegen!

Op een gewone dinsdagochtend vertrok objectleider Raemon van Wegen naar het vestigingskantoor van Gom in Eindhoven om de teamvergadering Eindhoven/Limburg bij te wonen.

Bij binnenkomst van de vergaderruimte kreeg Raemon een vermoeden dat het niet een gewone dinsdagochtend zou worden. Dit werd dan ook direct bevestigd door zijn klantmanager Karlijn Koolen: ‘Gefeliciteerd Raemon, je bent uitgeroepen tot Gom Uitblinker van kwartaal 3-2019!’. Heel het team kwam in de feeststemming, er werd gezongen, geklapt en de feestslingers werden uitgedeeld.

Raemon is een absolute Uitblinker

Raemon is een absolute uitblinker binnen Gom. Met zijn enthousiasme, spontaniteit en klantvriendelijkheid zorgt hij voor een lach op ieders gezicht. Een echte doorpakker die altijd voor iedereen klaar staat. Raemon houdt ervan om moeilijke projecten op te pakken.Toen hij vorig jaar bij DHL als objectleider startte voor 7 locaties in Zuid-Oost Nederland ging hij zo’n uitdaging aan. Hij was voorheen handyman bij de High Tech Campus in Eindhoven en DHL was zijn grote kans om zijn kwaliteiten te laten zien. En dat heeft hij! Binnen 1 jaar zijn alle locaties zeer tevreden en is het gehele medewerkersteam blij met Raemon als leidinggevende. Daarnaast geven klanten aan dat hij een echt visitekaartje is voor Gom.

Gezellig uitje

Natuurlijk hoort bij deze titel ook een echte prijs; een leuk uitje ter waarde van € 500,00! Raemon heeft besloten de helft te besteden aan een overnachting voor twee personen ergens in het land en met de andere helft gaat hij iets gezelligs doen met zijn team. Na de feestelijkheden met taart en koffie was het dan toch echt tijd om aan de teamvergadering te beginnen. Er moet natuurlijk ook nog gewoon gewerkt worden.

Bekijk de Gom Uitblinker - Wall of Fame