Gom Uitblinker kwartaal 4-2019: Dewaanchandra ‘Peppy’ Karaya!

Na een dag werken nog naar de vestiging Rotterdam voor een gesprekje met je leidinggevenden. Als je dan 3 dagen van te voren hebt gehoord dat ook de business unit directeur erbij komt zitten, wordt het toch wel spannend vond Dewaanchandra ‘Peppy’ Karaya van Gom Specialistische Reiniging.

Aangekomen op de vestiging zie je nog een aantal collega’s rondlopen. Wat is er aan de hand? Richard Pronk, productgroepmanager facilitair, vertelt hem snel het mooie nieuws: ‘Je bent Gom Uitblinker kwartaal 4-2019 geworden!’

Dewaanchandra ‘Peppy’ Karaya een terechte Uitblinker

15 weken lang, ver van huis, van maandag tot en met donderdag helemaal alleen in een kamertje zonder ramen aan het werk zijn; dat maakt Peppy een terechte Gom Uitblinker vonden zijn collega’s.
 
Medio 2018 ontving Gom Specialistische Reiniging een aanvraag voor het reinigen van duizenden documenten bij een van onze grootste opdrachtgevers. Geen gewone klus. Degene die de werkzaamheden ging uitvoeren, moest ook eerst door een screening die wel 9 maanden duurde. Daarnaast was geheimhouding van essentieel belang. Dat betekent geen contact tijdens de werkzaamheden, dus een telefoon of iets dergelijks was niet toegestaan. Peppy wilde de klus wel aannemen en waarvan werd gedacht dat het een week of 5 zou duren, werden het er 15 in totaal. Een klus waar een ieder ‘gek’ van zou worden, maar Peppy heeft het werk deze weken met een grote glimlach en accuratesse uitgevoerd.

Van de schrik bekomen

Zodra het nieuws tot Peppy is doorgedrongen, komen gelijk zijn bekende grote glimlach en zijn vrolijke karakter naar boven. Hij geeft aan heel blij en heel trots te zijn dat hij naar voren is geschoven als kandidaat én dat hij ook nog gewonnen heeft! Hij voelt echte waardering voor hetgeen hij heeft gedaan.
 
Na het overhandigen van de oorkonde en bloemen, komt de taart op tafel. Met veel enthousiasme helpt Peppy mee de stukken taart rond te delen en maakt er een gezellige boel van. Over de bestemming van de € 500,00 euro denkt hij nog even na; iets leuks doen met het gezin of misschien toch iets voor het huis waar hij nu druk in bezig is met verbouwen.

Wat is de Gom Uitblinker verkiezing?

Gom heeft eind 2017 de verkiezing 'de Gom Uitblinker' in het leven geroepen. Deze bestaat naast de jaarlijks terugkerende Gom Awards, waar opdrachtgever de medewerkers nomineren. Bij de Gom Uitblinker gaat het juist om de collega's die een medewerker, team of afdeling nomineren. Ieder kwartaal wordt een Uitblinker gekozen die een echte Ambassadeur van Gom is.