Gom Openbare Ruimten voegt huismeesterdiensten toe aan dienstenpakket

Gom Openbare Ruimten gaat opdrachtgevers ook huismeesterdiensten aanbieden. De dienst ‘huismeesterschap’ richt zich niet alleen op de traditionele opdrachtgevers, zoals woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders. Met een flexibele dienstverlening wil Gom Openbare Ruimten ook inspelen op de interesse van andere partijen.

Op incidentele basis is Gom Openbare Ruimten opdrachtgevers al van dienst met het stationeren van Huismeesters. ‘We zien de vraag vanuit de markt toenemen. Een Huismeester op locatie past in de trend naar meer beleving die bewoners en gebruikers van gebouwen zoeken. Aan klein onderhoud of een storing hoeft dan geen gespecialiseerd bedrijf meer te pas te komen’, verklaart Dennis Ottenhoff, operationeel manager van Gom Openbare Ruimten, dat onderdeel is van Gom Specialistische Reiniging.

Het aanbieden van huismeesters en conciërges sluit nauw aan op het huidige dienstenpakket. Met Gom Openbare Ruimten is het bedrijf actief in het schoonmaakonderhoud in opdracht van woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders. Met huismeesterschap wil Gom een breder marktsegment gaan aanspreken.

Maatwerk

Ook in scholen, kantoor- en overheidsgebouwen signaleert het bedrijf een toenemende belangstelling voor een vaste medewerker op locatie die breed inzetbaar is. Medewerkers zijn inzetbaar voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor sociale controle of meer servicegerelateerde taken die passen in het profiel van facility hosts, zoals het ontvangen van bezoekers en het aannemen van pakketjes.

Single service

De inzet van een Huismeester of conciërge is altijd maatwerk. Gom Openbare Ruimten beschikt voor de nieuwe dienst over gespecialiseerde medewerkers. Al naar gelang het eisenpakket van opdrachtgevers levert Gom een Huismeester op maat. Die heeft in alle gevallen een hospitality training gevolgd, eventueel aangevuld met trainingen en cursussen die passen bij het takenpakket.

De nieuwe dienst wordt als single service gelanceerd. Opdrachtgevers die gebruik willen maken van een Huismeester hoeven geen schoonmaakcontract met Gom af te sluiten.

 

Lees meer over Huismeesterdiensten